כללי תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מי שעיצב פעם לוח מודעות לאיזה מוסד, או מקום יכול להראות לי?
אני מנסה כמה כיוונים, ורוצה "לפתוח את הראש" יש מצב?!?!
אנא אל תתעלמו!!
אפילו: רעיונות עיצוביים יעזרו לי

• הוסף לסימניות
אני נואשת
צריכה להגיש בעוד שעתיים
תנו רעיונות
במטותא!

• הוסף לסימניות
-

זה יעזור לך ?
יש לי בוקטורי

קבצים מצורפים

• bulletin_board_vector_292785.png
    KB 142.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
--

יש לי גם כזה

קבצים מצורפים

• 1_vector_bulletin_board_164166.jpg
    KB 38.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להעלות לפה . תשלחי לי את המייל שלך .

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
עיצבתי בעבר 2 לוחות מודעות לסמינר.

אחד - לוח מודעות לשמחות, בשם "רק בשמחות" (בנות מתארסות/יולדות, אחים מתברמצים וכדו')
שני - לוח מודעות לחדר מורות, בשם "עובדת עצות" (השגיאה בכוונה), ועליו תלו כל מיני עצות ומשפטים חכמים חמודים בנושא ההוראה והלמידה.

תוכלי לראות בתיק העבודות שלי, בשמחה, כאן וכאן

מקווה שעזרתי,
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מהמם!!!!!!!!!!!!!!!
זה בול מה שייתי צריכה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה