כללי תעזרו לי!!!!!

• הוסף לסימניות
יש לי דמות של בובה שאני צריכה להדפיס בגדול, וקודם אני צריכה לעבד אותה, אבל כשטני מגדילה אותה היא נהיית מטושטשת, מה עושים????????????

• הוסף לסימניות
ב״ה

מה זה? תמונה? איור?
אם זה איור אולי אפשר לוקטר..

• הוסף לסימניות
זה דמות של בובה מפלסטיק

• הוסף לסימניות
אלו דברים ששמעתי, תבדקי את זה:
מה זה גדול?
(אם את צריכה להדפיס בגדול ממש את יכולה לעבוד על 10 אחוז מהגודל והדפוס מגדיל את זה, גם אם קצת מטושטש העין שלנו משלימה מרחוק)
* את יכולה להדפיס את התמונה בגודל המקסימלי שלה, ולסרוק אותה למחשב בסורק שה-DPI שלו גבוה, ממילא זה מגדיל את הרוזולוציה של התמונה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תעלי לפה את הקובץ שאיתו את צריכה לעבוד ואעזור לך.
באיזה גודל בדיוק את צריכה להדפיס?

• הוסף לסימניות
יש לי Vector Magic - תוכנה להמרה לויקטור באיכות מעולה, אם צריך אשמח לעזור.
אם תירצי את התוכנה תפני באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתי-;2082371:
יש לי Vector Magic - תוכנה להמרה לויקטור באיכות מעולה, אם צריך אשמח לעזור.
אם תירצי את התוכנה תפני באישי.

התוכנה הזו יותר טובה מאילוס'????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלל נאה;2082394:
התוכנה הזו יותר טובה מאילוס'????

ממש לא. מדובר בתוכנות שונות.
הוקטור מג'יק עושה רק את ה Trace, זה הכל.

http://vectormagic.com/online/how_it_works

אגב,
כשעושים טרייס באילוסטרייטור אפשר לשחק עם ההגדרות ע"מ להגיע לתוצאה טובה יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה