דרוש מידע תעזרו לנו לגלות מי שיפץ את המצבה הזאת ?

• הוסף לסימניות
אני אחת מהן...
אז תפעילי קשרים ותבררי לנו..:)
במסגרת החיפושים אחרי המשפצים נחשפתי לכל כך הרבה מידע..שאני יכולה לשאול אותך:
לאיזה ענף את שייכת ?
ר׳ מרדכי
ר' נפתלי
ר' לוי יצחק
אם אני מחזיקה ראש אז כולם זצ"ל

• הוסף לסימניות
המון מידע על ענפי המשפחות שהוזכרו - לידר | כהנה | לוריא | זינגר
אבל למידע העיקרי טרם הגענו..:(
מי זה ששיפץ את המצבה ?

• הוסף לסימניות
טוב, אז ותיקי טבריה ששאלנו לא ידעו מי שיפץ,
רק אמרו שלפני 4 שנים מי שהיה אחראי על הזירה שם הוא משה קרוטהמר שגר בטבריה הוא היה אחראי במועצה ועל בית הקברות
(אולי זה הוא? https://private.b144.co.il/bezeq_phone/4D1404134470645540130C11.aspx)
דברתם עם אחד בשם כזה? הוא כיום נבחר כחבר מועצה בסיעה של רון קובי
מקוה שהמידע תקין...
וכמובן תעדכני אם יש לך מידע בזירה.

• הוסף לסימניות
משה קרוטהמר שגר בטבריה
להכיר אותו בטוח מכירים
הוא טיפל בהבאת נפטרת מענף אחר של המשפחה מארה''ב לבית העלמין בטבריה

זה שהוא חבר מועצת העיר אין לי שמץ
אם שאלו אותו לגבי המצבה , את זה נבדוק מחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה