כללי **תעלומה!** אקרובט או ג'ימייל - תצוגה משתנית!

• פותח הנושא r_a
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שימו לב!
לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה.
סגרתי עבודה להורדה לדפוס,
הכל היה נראה מצויין.
ואז, דקה לפני השליחה הסופית, אחרי שבאקרובט הכל היה נראה בסדר, אני צופה בקובץ ה-PDF דרך ג'ימייל, ואני מגלה תוצאה שונה לגמרי!!

למישהו יש הסבר?

קבצים מצורפים

• תצוגה דרך אקרובט.jpg
    KB 11.5 · צפיות: 17
  • 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תנסי להוריד את זה (על אף שכבר יש לך זאת במחשב), ותראי אם עדיין התצוגה שונה, או שזה רק במצב הזה.

• הוסף לסימניות
התצוגה הרבה פעמים לקויה.
תורידי את הקובץ ואז תפתחי בדרך הרגילה. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מהתגובות אני רואה שלא הבנתם את הבעיה.

באקרובט - זה נראה מצויין. הכל בסדר.
דרך התצוגה של ג'ימייל - יש תקלה חמורה שלא נראתה לא בתוכנה בה נוצר הקובץ ולא באקרובט כשהקובץ סגור.

היתכן????
שהתצוגה בג'ימייל תהיה אמינה יותר מאקרובט???

• הוסף לסימניות
ההיפך! התצוגה בג'ימייל היא רזולוציה נמוכה שאינה משקפת את האיכות האמיתית.
תנסה לעשות מעבר צבע ותעלה לג'ימייל ותראה את התוצאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1219594:
ההיפך! התצוגה בג'ימייל היא רזולוציה נמוכה שאינה משקפת את האיכות האמיתית.
תנסה לעשות מעבר צבע ותעלה לג'ימייל ותראה את התוצאה
בוא נניח שבג'ימייל הרזולוציה נמוכה.
אני לא מדבר על האיכות.

אם שמת לב, בתצוגה בג'ימייל גיליתי תמונה שברחה מהמקום כשבאקרובט זה לא הראה אותה בכלל.

• הוסף לסימניות
וכשאת פותחת את ה PDF מהג'ימייל התמונה מופיעה?
לי יש תוכנה שמציגה לי תמונות קטנות של קבצים, ובתצוגה שלה רואים גם את מה שמסביב לקובץ, לא רק את מה שבתוכו.
התצוגה הנכונה היא מה שסגרת לדפוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1220189:
וכשאת פותחת את ה PDF מהג'ימייל התמונה מופיעה?
לי יש תוכנה שמציגה לי תמונות קטנות של קבצים, ובתצוגה שלה רואים גם את מה שמסביב לקובץ, לא רק את מה שבתוכו.
התצוגה הנכונה היא מה שסגרת לדפוס.

את היית מסתמכת על קובץ שמופיעה בו פאשלה בתצוגה של גימייל?
היית מורידה אותו ככה לדפוס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י r_a;1220335:
את היית מסתמכת על קובץ שמופיעה בו פאשלה בתצוגה של גימייל?
היית מורידה אותו ככה לדפוס?

לא הבנתי.
עזבי אם זו שאלה של איכות או של טעות.
השאלה היא: האם שלחת לעצמך את הקובץ, ולאחר מכן, כשהורדת אותו מהמייל שלך, עדיין נותרה הטעות - או שהקובץ נותר כפי שסגרת אותו?

אם לא - תנסי ותיידעי אותנו על התוצאות:rolleyes::)

• הוסף לסימניות
קשה להבין מה קרה שם בקובץ. אני לא יודע מה המקור ומה הג'ימייל. אבל אם זה סגור נכון לא הייתי דואג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1220367:
קשה להבין מה קרה שם בקובץ. אני לא יודע מה המקור ומה הג'ימייל. אבל אם זה סגור נכון לא הייתי דואג.

אני מקבלת פעמים רבות קבצים, שבתצוגה נראים לקויים, אולם בהורדה הם מעולים.
כדאי לנסות כפי שכתבתי לעיל, ולא להסתמך על "סמוך".

• הוסף לסימניות
אם אני סגרתי לדפוס בצורה נכונה, מה יש לדאוג?

• הוסף לסימניות
צודקת; יתכן שאני חששנית מדי...
בכל מקרה, מעניין מה נהיה עם פותחת האשכול.

• הוסף לסימניות
בדיוק קרה לי אתמול שקיבלתי קבצי Pdf בגימייל והתצוגה בגימייל החסירה כל מיני משפטים בתמונה, לא הבנתי מה קורה, איך יכול להיות שדיברו איתי ששולחים קבצים מתוקנים ובסוף כל כך הרבה חסר.
ניסיתי להוריד והתברר שזה רק בתצוגה, אך כשפותחים את הקובץ המורד באקרובט - הכל בסדר!
באמת מוזר הענין...
שנא' "תעלומה"...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה