תעלומה במחשב לי, עזרה.

• הוסף לסימניות
לפני כשנה רכשתי כרטיס מסך חדש לשיפור ביצועי המחשב שלי שמיועד לעריכת וידאו רינדור תלת ועוד
התקינו לי 1060 Nvidia gtx
והייתי מרוצה יחסית מהמהירות והביצועים של המחשב
יום אחד לפני כחצי שנה הדלקתי את המחשב ולא ראו תצוגה על המסך [מסך חדש]
הגיע טכנאי ולקח את המחשב למעבדה שלו, תחילה אמר שהלך הלוח אם, החליף לנו לוח אם אולם עדיין המסך לא נדלק ואז התברר שהכרטיס מסך החדש נשרף!
הטכנאי לקח שוב את המחשב אליו למעבדה ושם [לטענתו] הכניס כרטיס מסך חדש שלו וגם הוא נשרף באותו רגע, זה מה שהוא אומר לא ראינו בעינינו.
הטכנאי טוען שהמחשב שלנו שורף כרטיסי מסך[???]
בינתיים הוא חיבר לנו את הרטיס הישן שהיה לנו בבית מלפני השדרוג
דגם:
7700 AMD radeon HD
series
איתו חזרה התצוגה למסך, והטכנאי טוען שזה בעקבות כך שזה כרטיס ישן שמתחבר בחיבור אחר וישן שאיתו המחשב לא שורף כרטיסים.

מאז אני עובדת על המחשב כחצי שנה עם כרטיס מיושן שמאט לי את העבודה
כמו כן מידי תקופה פתאום באמצע העבודה או בהפעלה המסך נשאר שחור ולא מגיב.

את הכרטיס השרוף שלחנו למוכר מאמזון, שם הוא נקנה והוא השיב שאין עליו אחריות כי חלקים פנימיים נשברו. ?!

אין לי מושג לאן להמשיך עכשיו, לקנות כרטיס חדש, אולי גם הוא ישרף?
לאור המגילה הנ"ל מה יכולה להיות הבעיה במחשב? מה אני צריכה להחליף לתקן או לשנות?

• הוסף לסימניות
השאיר את החדש [איפה רואים במחשב איזה דגם יש לי?]

• הוסף לסימניות
הוא טען שהלוח אם הישן נשרף בעצמו, לא ידוע למה.
ועכשיו המחשב שורף כרטיסי מסך בגלל המערכת הפעלה או משהו כזה.
גם לי הסיפור מאוד לא ברור

• הוסף לסימניות
נפלת על טכנאי מחשבים שקרן ונוכל.... עצם זה שהוא חשב שהלוח אם נשרף ובסוף התברר שזה הכרטיס מסך מראה שהוא לא מקצועי ומנסה לחפות על הפשלות שלו... תפני למעבדה מיקצועית שיעשו בדיקה מקיפה למחשב... אני לא יודע מאיזה איזור את אז לא אוכל להמליץ לך אבל תנסי לברר לבד

• הוסף לסימניות
נפלת על טכנאי מחשבים שקרן ונוכל.... עצם זה שהוא חשב שהלוח אם נשרף ובסוף התברר שזה הכרטיס מסך מראה שהוא לא מקצועי ומנסה לחפות על הפשלות שלו... תפני למעבדה מיקצועית שיעשו בדיקה מקיפה למחשב... אני לא יודע מאיזה איזור את אז לא אוכל להמליץ לך אבל תנסי לברר לבד

והוא עוד לקח לנו 1000 ש"ח על העבודה והביקורים אצלינו, שכללו ניסוי ותהיה, ולבסוף השאיר אותנו עם כרטיס חדש פגום.
כפרת עוונות.
אשמח לקבל המלצות על מעבדה או טכנאי אמין ומקצועי באזור או שיכול להגיע לאזור בית שמש

• הוסף לסימניות
והוא עוד לקח לנו 1000 ש"ח על העבודה והביקורים אצלינו, שכללו ניסוי ותהיה, ולבסוף השאיר אותנו עם כרטיס חדש פגום.
כפרת עוונות.
אשמח לקבל המלצות על מעבדה או טכנאי אמין ומקצועי באזור או שיכול להגיע לאזור בית שמש
אני מכיר בירושלים מישהו אם את מעוניינת
דניאל 0548434266
טכנאי גאון.. חרדי... אמין במאה אחוז

• הוסף לסימניות
אני לא יכול לענות באוויר מבלי שבדקתי
ואם אשפוט על פי ההלוך ילך שהלך כאן
אני עדיין לא משוכנע שמשו הלך
יכול להיות אולי איזה בעיה אחרת
כנראה שהכרטיס כן הלך
כי הוא נשלח [ע"י טכנאי אחר שמכר לנו אותו] לחו"ל ושם קיבלנו תשובה שנשבר בו חלק פנימי וזה לא כלול באחריות.
השאלה היא מה יכול לגרום לכרטיס להישבר פתאום. הוא לא נפל והיה שמור ומוגן וחדש ממש.

אכן, כנראה אין מנוס מפניה לבדיקה מקיפה של המחשב אצל טכנאי אמין ומקצועי,
אולי בכל זאת יש למישהו מידע מה יכול לגרום לתופעות של שריפת כרטיס מסך
וכן לכך שמידי פעם פתאום המסך לא עובד
כלומר הוא עובד, הנורה דולקת אך לא רואים כלום ונכתב no signal input כאילו המחשב כבוי עכשיו.

• הוסף לסימניות
שם קיבלנו תשובה שנשבר בו חלק פנימי
ומי מבטיח שלא הטכנאי הגאון שבר בכוונה ?
בפרט שאתם טוענים שלא נפל וכו'
הוא לא נפל והיה שמור ומוגן וחדש ממש.
אני לא רואה סיבה בעולם שמחשב שיושב במקום אחד ללא תזוזה
ישבר משו פיזית

• הוסף לסימניות
אולי לפני שמלכלכים על הטכנאי אולי פשוט מולטימדיה לא הבין אותו בדיוק
ואם כבר שאלת תם אולי הבעיה זה שהלוח אם לא מספק מתח מתאים לכרטיסים החדשים או משהו כזה ולכן זה נשרף (אני ממציא- אולי אני מבלבל את המוח כמו שאומרים כאן על הטכנאי)

• הוסף לסימניות
ואם כבר שאלת תם אולי הבעיה זה שהלוח אם לא מספק מתח מתאים לכרטיסים החדשים או משהו כזה ולכן זה נשרף (אני ממציא- אולי אני מבלבל את המוח כמו שאומרים כאן על הטכנאי)

מחילה, לא שמעתי כזה דבר מעולם

• הוסף לסימניות
לפני כשנה רכשתי כרטיס מסך חדש לשיפור ביצועי המחשב שלי שמיועד לעריכת וידאו רינדור תלת ועוד
התקינו לי 1060 Nvidia gtx
והייתי מרוצה יחסית מהמהירות והביצועים של המחשב
יום אחד לפני כחצי שנה הדלקתי את המחשב ולא ראו תצוגה על המסך [מסך חדש]
הגיע טכנאי ולקח את המחשב למעבדה שלו, תחילה אמר שהלך הלוח אם, החליף לנו לוח אם אולם עדיין המסך לא נדלק ואז התברר שהכרטיס מסך החדש נשרף!
הטכנאי לקח שוב את המחשב אליו למעבדה ושם [לטענתו] הכניס כרטיס מסך חדש שלו וגם הוא נשרף באותו רגע, זה מה שהוא אומר לא ראינו בעינינו.
הטכנאי טוען שהמחשב שלנו שורף כרטיסי מסך[???]
בינתיים הוא חיבר לנו את הרטיס הישן שהיה לנו בבית מלפני השדרוג
דגם:
7700 AMD radeon HD
series
איתו חזרה התצוגה למסך, והטכנאי טוען שזה בעקבות כך שזה כרטיס ישן שמתחבר בחיבור אחר וישן שאיתו המחשב לא שורף כרטיסים.

מאז אני עובדת על המחשב כחצי שנה עם כרטיס מיושן שמאט לי את העבודה
כמו כן מידי תקופה פתאום באמצע העבודה או בהפעלה המסך נשאר שחור ולא מגיב.

את הכרטיס השרוף שלחנו למוכר מאמזון, שם הוא נקנה והוא השיב שאין עליו אחריות כי חלקים פנימיים נשברו. ?!

אין לי מושג לאן להמשיך עכשיו, לקנות כרטיס חדש, אולי גם הוא ישרף?
לאור המגילה הנ"ל מה יכולה להיות הבעיה במחשב? מה אני צריכה להחליף לתקן או לשנות?
נשמע כמו חירטוט אחד גדול: טכנאי חובבן עד נוכל
יכול להיות חיבורי חשמל רופפים שישרפו את הלוח כל השאר קישקוש מוחלט

• הוסף לסימניות
אולי הבעיה זה שהלוח אם לא מספק מתח מתאים לכרטיסים החדשים או משהו כזה
גם אם נניח שאני מסכים
אבל הרי החליפו ללוח חדש
החליף לנו לוח אם
וגם זה שרף את הכרטיס
אז מתברר שזה לא הלוח
רק המערכת הפעלה :mad::):p;):rolleyes:
ועכשיו המחשב שורף כרטיסי מסך בגלל המערכת הפעלה או משהו כזה.
אז..
אולי לפני שמלכלכים על הטכנאי
אני קורא את העובדות מה שנכתב ומה שיש לפני
ואין לדיין אלא מה שעיניו רואות

• הוסף לסימניות

אני לא חושבת שהטכנאי היה נוכל
עשה רושם שהוא פשוט לא היה מספיק מקצועי, ניסה כה וכה עד שהתצוגה נדלקה.
בהמשך ניסה להסביר ולנחש מה בדיוק קרה. והשאיר אותי עם נזק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה