כללי תעלומה בפוטושופ!

• הוסף לסימניות
אתמול פתחתי קובץ שעבדתי עליו רבות, ולהפתעתי נפתח לי קובץ בעל שכבה אחת שחורה. לאחר כמה דקות של הלם עשיתי שוב OPEN, עמדתי על העבודה הרצוייה ולהפתעתי ראיתי בחלונית הקטנה שלמטה את העבודה בשלמותה, חשבתי שכנראה העבודה חזרה איךשהוא למקומה אולם משפתחתי שוב יש רק שכבה אחת שחורה. איך זה ייתכן שבחלונית הOPENכשאני עומדת על העבודה אני רואה אותה בקטן וכשאני פותחת את הקובץ היא נעלמת?????:confused::confused::confused:
ושאלה נוספת, המיספור עמודים בפוטושופ מוסתר לי חלקית על ידי תמונה בשקיפות חלקית, וגם כשאני עושה העבר קדימה- עדיין הספרות מטושטשות על ידי התמונה מה אפשר לעשות?
המון תודות!!!​

• הוסף לסימניות
בבקשה!!! אני ממש נואשת!!! אין אף אחד שיודע לעזור לי??? או שנתקל בתופעה המוזרה הזו??? מדובר בעבודה שעמלתי עליה רבות...:(:(:(

• הוסף לסימניות
לא יודעת לעזור, אך מה זה מספור עמודים בפוטושופ??

• הוסף לסימניות
צודקת, טעות שלי, השאלה השנייה היא לגבי אינדיזיין, פשוט בגלל הבעיה הראשונה הראש שלי רק בפוטושופ...

• הוסף לסימניות
בקשר למספור באינדיזיין - מומלץ להכניס אותו בשכבה נפרדת עליונה כבר בעמוד האב.
בקשר לשאלה הראשונה - הייתי מנסה להעביר למישהו אחר שיש לו פוטושופ שינסה לפתוח ולראות אם אצלו נפתח (אולי מישהו עם מחשב יותר חזק משלך?)

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים פוטושופ מראה תצוגה של הקובץ כפי שהי' לפני זמן
גם אחרי שנעשו בו שינויים. כך שהתצוגה לא בהכרח מראה שזה מה שנמצא כעת בקובץ

• הוסף לסימניות
זה נראה כמו בעיה של זיכרון לקובץ במשקל גדול.
תנסי אולי לשמור בשם אחר..
או לפתוח במחשב אחר.
תנסי גם לסגור את המחשב ולפתוח מחדש (פעם זה עזר לי לבעיה מוזרה..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה