תעלומה מוזרה ומפחידה

• הוסף לסימניות
השבת נסענו כאשר ביום שישי אפיתי כהרגלי עוגת גבינה העוגה היתה מוכנה כבר ב2:30
וכיביתי את התנור ב5:15 עזבנו את הבית הכל היה מצוין
היום אנחנו חוזרים וכל המטבח זכוכיות(התנור מנרוסטה עם מראות)
כל הדלת הזכוכית מנופצת,הענין שיש זכוכית לפניה שצמודה לתנור ולא קרה לה כלום רק לחיצוני .
אני כבר 3 שנים עם התנור של חברת "קינג"
חשבנו אולי פרצו לנו את הבית אך אין שום סימן הכל מונח באותו מקום
שמעתם על כזה דבר?
מה עושים?

• הוסף לסימניות
באמת מוזרררררר ומפחידדדדדדדד..........
מצמרר...

אולי נזרק כדור מהחלון שממול?

• הוסף לסימניות
וואו, אני מאוד מזדהה...
לפני כמה שבועות, בבין הזמנים, נעדרנו מהבית ליומיים וכשחזרנו חטפתי הלם רציני: אני רואה ספרי קודש נפולים על הספה והרצפה--- בשניה הראשונה הייתי בטוחה שחדר גנב,
אבל אחרי כמה שניות תפסתי שכל מדפי הספרים שבטור הימני בארון קרסו...
(המדף העליון הפיל את האחרים)
זה היה עצוב וקורע לב! הזכיר תמונות לא נעימות...
עכשיו חוץ מהשחזור של המעשה- אין לי אלא להפנות אותך לחנות ממנה קנית את התנור ולהתלונן. (הוא נשאר דלוק או לא?)

• הוסף לסימניות
כן. שמעתי ועם תנור של קינג.
באמצע חול המועד פסח, ללא הודעה מוקדמת ובנוכחות בני הבית התפוצצה זכוכית התנור של חמותי. -לא בזמן אפיה, ובתנור חדש שנרכש לאותו החג.
עד כמה שזכור לי הם החליפו מיד וללא טענות, אבל אם את מעוניינת בפרטים מדויקים אברר לך מחר.

• הוסף לסימניות
יתכן שהאדים שהיו בתנור יצרו וואקום חזק ולא היה להם לאן למאת אז הם פרצו את הזכוכית והשתחררו

• הוסף לסימניות
לנו התפוצצה זכוכית של תנור במהלך אפיה, שבועיים לאחר הקניה(!!!) והם עשו לנו המון בעיות להחליף. הם רצו לתקן את הזכוכית אך אנחנו לא הסכמנו (איך תיקון הזכוכית יועיל לרסיסים שעפו לבפנים ועלולים לעוף לאוכל בהפעלת הטורבו?).

אחרי מו"מ מעצבן הם באו והחליפו תנור, אבל זה לא ברור מאליו שזה מה שיעשו.

נס שאף אחד לא היה באיזור!!!

• הוסף לסימניות
אבל אני תמיד אופה בזה
נוי
אשמח מאד אם תבררי לי זה מראה מפחיד
החלון ממול היה סגור עם רשת

• הוסף לסימניות
גם לנו קרה פעם בשבת הגדול, בשבת אחרי הצהריים קמנו בבהלה לשמע קולות נפץ - זכוכית התנור (של חברת ברוש) התנפצה לרסיסים קטנים. גם כשאספנו אותם לתוך קופסא כדי לזרוק, הזכוכיות המשיכו לקפוץ ולהשבר לחתיכות קטנטנות.
באמת זה היה מפחיד חשבנו שזה שדים, הזמנו זכוכית חדשה וב"ה מאז התנור עובד כרגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה