תעלומה מעצבנת. קפיצות בהקלדה. מי חכם וידע.

• הוסף לסימניות
כל תלאותי הממוחשבות פרוסות לקוראי הפורום...
חזרתי לWINDOWS 7
ומיני אותו רגע אני סובלת מתופעה שהציקה לי מאד בעבר, וכבר שכחתי מקיומה.

אז גם אם במחשבה ראשונה זה ישמע לכם הקשר הזוי, אבקש שתאמינו לי, ואולי המקצוענים פה יוכלו לעזור.

אני מקלידה בלי להסתכל כל הזמן על המסך. וכמעט בכל טקסט שאני כותבת, מגלה פתאום שתוך כדי הקלדה "קפצתי" מבלי משים למקום אחר בטקסט. ואז עלי לגזור את השורות להדביקן במקומן וחוזר חלילה. מעצבן נורא!

סבלתי מזה רבות בעבר, אך במחשבה לאחור ברור לי שבוונידוס 8.1 ובוינדוס 10 התופעה לא היתה!!!!

לא יודעת למה זה קשור, אבל בטוחה לחלוטין בעובדות.

• הוסף לסימניות
פשוט לנעול את מגע העכבר.

ברוב המחשבים זה מובנה, באחד ממקשי ה-F.
אם לא, אז ישנם כלים שעושים את העבודה. הועלה בעבר לפורום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוב לדעת;2127427:
כל תלאותי הממוחשבות פרוסות לקוראי הפורום...
חזרתי לWINDOWS 7
ומיני אותו רגע אני סובלת מתופעה שהציקה לי מאד בעבר, וכבר שכחתי מקיומה.

אז גם אם במחשבה ראשונה זה ישמע לכם הקשר הזוי, אבקש שתאמינו לי, ואולי המקצוענים פה יוכלו לעזור.

אני מקלידה בלי להסתכל כל הזמן על המסך. וכמעט בכל טקסט שאני כותבת, מגלה פתאום שתוך כדי הקלדה "קפצתי" מבלי משים למקום אחר בטקסט. ואז עלי לגזור את השורות להדביקן במקומן וחוזר חלילה. מעצבן נורא!

סבלתי מזה רבות בעבר, אך במחשבה לאחור ברור לי שבוונידוס 8.1 ובוינדוס 10 התופעה לא היתה!!!!

לא יודעת למה זה קשור, אבל בטוחה לחלוטין בעובדות.

בלי להכנס להסברים ארוכים על הסיבות לתופעה אם ב 10 זה לא היה , אז למה חזרת אחורה 7 שנים למע הפעלה שכבר אין לה עתיד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2127458:
בלי להכנס להסברים ארוכים על הסיבות לתופעה אם ב 10 זה לא היה , אז למה חזרת אחורה 7 שנים למע הפעלה שכבר אין לה עתיד?

בגלל שהעידכונים חירפנו אותי משום שזה לא היה ווינדוס מקורי.
לא היה לי כח לטרטור הזה.

אולי מה שנכון זה לקנות מערכת הפעלה דרך חותם וזהו.

אבל היתה בעיה נוספת שאתרוג לא היה מספיק ידידותי באינטרקציה שלו עם ווינדוס 10.
כבר נחשדתי פה בעבר על חריפות יתר נגד אתרוג- אז אחריש.
הטכנאי שקניתי אצלו כנראה פחות משוכלל מרובכם פה.:mad:
רק שהוא קרוב לבית.

והמחשב לא נעלם מחוץ לעיר לשבוע...;)
אולי משהו יכול להקפיץ את האשכול שטיפל בבעית ההקלדה?

• הוסף לסימניות
אודה מאד למי שיקפיץ את הדיון שהיה בעבר בנושא. לא מצאתי.
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;2127451:
פשוט לנעול את מגע העכבר.

ברוב המחשבים זה מובנה, באחד ממקשי ה-F.
אם לא, אז ישנם כלים שעושים את העבודה. הועלה בעבר לפורום.

לא מצאתי את מה שהועלה בפורום.
לא מאתרת איזה F זה
בנתיים התקנתי תוסף שהעלה פרסומון הצדיק בפינת המדריכים. נקווה שזה יועיל.

יש תקנה גם לבעיה של אותיות כפולות בהקלדה כשהמגע של האצבע משתהה שניונת על המקש?

• הוסף לסימניות
אם אני נזכר, אכן, הכלי שדיברתי עליו, הועלה ע"י פרסומון..

אגב, זה לא נמצא בגוף מקש ה-F, אלא בקיצורי ה-fn.
תסתכל יש לך על מקשי ה-F שני סמלים, בשני צבעים. + מקש fn שמאלית למקש הרווח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה