דרוש מידע תעלת ניקוז או חור עגול כמו פעם

• הוסף לסימניות
מי יכול לומר מה המעלות והחסרונות של "תעלת ניקוז מי שטיפה", באמבטיה ?

• הוסף לסימניות
זה מושלם!!
ההשקעה הכי טובה שאפשר לעשות בשיפוץ/בניה.

אנחנו עשינו באזור הסלון/מטבח וזה כ''כ נח.
ממש מתחרטים שלא עשינו גם באמבטיה אלא השארנו בור ניקוז עגול רגיל.

• הוסף לסימניות
זה מושלם!!
ההשקעה הכי טובה שאפשר לעשות בשיפוץ/בניה.

אנחנו עשינו באזור הסלון/מטבח וזה כ''כ נח.
ממש מתחרטים שלא עשינו גם באמבטיה אלא השארנו בור ניקוז עגול רגיל.
מסתקרנת, אפשר תמונה של כזה דבר? חשבתי תמיד שעושים את זה רק בחדרי אמבטיה, נשמע מעניין

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו שתי תעלות כאלו, אחת באמבטיה ממש לפני האסלה,
והשנייה בפרוזדור, לשם אני מנקזת את מי הגריפה של כל החדרים.
תענוג!
חוסך המון התכופפויות, ובאמבטיה, מקל מאוד על ניקיון האסלה וסביבותיה.

• הוסף לסימניות
גם ממליצה
יש לי במרפסת = זה גריפה חלקה וממש נוחה, יש גם בית קיבול למים
ובאמבטיה יש לי עגול = והרבה יותר קשה ומעצבן לגרוף מכל הכיוונים

• הוסף לסימניות
מסתקרנת, אפשר תמונה של כזה דבר? חשבתי תמיד שעושים את זה רק בחדרי אמבטיה, נשמע מעניין
123132132 (3).JPG
123132132 (1).JPG

• הוסף לסימניות
מסייגת,
גם לי יש, 2 חסרונות:
א. מצטבר הרבה אבק ולכלוך שצריך לנקות לפני השטיפה שלא יכנס למערכת הניקוז.
ב. באמבטיה- הקצף עולה.

• הוסף לסימניות
עשינו כזה וממש מתחרטת.
מצטבר בזה המון לכלוך.

• הוסף לסימניות
יש לי את זה כבר 6 שנים.
מעולם לא נסתם, למרות שכן יש מעט לכלוך.

• הוסף לסימניות
במקרה של סתימה, יש אפשרות להרים כך כמו בתמונה
במקרה של סתימה אפשר להרים כמו בתמונה כדי לשחרר בקלות סתימה? כי נדמה לי שראיתי פס ניקוז שמתחת לריצוף בפס יש פתח קטן כדי למנוע כניסת ג'וקים וכד'.
אך השאלה האם זה יעיל למי שטיפה שיתכן שבהם קצת שערות ולכלוך????
האם אין מסננת לפס הניקוז שלכם??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה