רק תפילה אשא !!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
לצערי לאאין אפשרות לצאת יותר מוקדם אם אין עומס ויש שעות פנויות
רק באופן חד פעמי......
לצערי לאאין אפשרות לצאת יותר מוקדם אם אין עומס ויש שעות פנויות
זה כבר עשיתילחפש דברים מענינים באליקספרס...
שיחות חשובות,זה כבר עשיתי
הסל שלי מלא
תביאי מהבית דברים שאין לך זמן לשעות אותם\תחביבים
(תלוי באיזה עבודה את עובדת, לא כל דבר יכול להתאים...)
www.prog.co.il
???תתחילי לעצב להם אלבומים דיגיטליים יש הרבה אתרים שקל לעצב דרכם
העלית לי רעיון להתקשר לחברות נשכחותשיחות חשובות,
שיחות מהסוג שאין זמן וכ"כ חייבים אותן- לסבא/סבתא, הורים וכו'- מה שמתאים לכם.
אולי אפילו חברותא מטעם "קשר יהודי" וכדו'.
יש לך מקום שקט? פרטי? איך זה שם?
יש המון אתרים כמעט כולם אותה איכות (מדפיסם בדפוס בארי)
הדבר השנוא עלי ביותר זה שחברות משועממות מתקשרות אלי בשעות העבודה שלי.העלית לי רעיון להתקשר לחברות נשכחות
לא יזיק להרים טלפון - יכול להיות ממש נחמד...
שימי לב שלא לכל החברות שלך יש שעה פנויה מהממת כזוהעלית לי רעיון להתקשר לחברות נשכחות
לא יזיק להרים טלפון - יכול להיות ממש נחמד...
זה לא ממש ברורחייבת להבין איך זה עובד... מסקרן אותי פשוט....
הבוס/ית לא רואה שאת משועממת ואין לך עבודה ופשוט יתנו לך למצוא תעסוקה כרצונך? כאילו זה בסדר להם שתשבי ותעשי רקמת יהלומים נגיד??
נראה לי את באותה עבודה שליזה לא ממש ברור
כל העובדים האחרים מתעסקים בטלפון שלהם
אני מאמינה שמשהו קטן שלא מושך מידי תשומת לב לא יהיה אכפת להם
ומשלמים לכם על זה?גם אצלינו זה המצב..
היא אמרה שזה שעה אחת בסוף היוםנהנתי מההמלצה
אבל חייבת לסייג לא הייתי ממליצה מלכתחילה לקרוא כזה ספר
מי שלא בקטע חבל להתחיל עם זה (אחרת לא גומרים נשאבים לגמרי)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים