דרוש מידע תעסוקה בשמירת הריון

• הוסף לסימניות
אוף
שום דבר לא מעניין אותו הצעתם דברים מדהימים אבל אין לי חשק
בא לי ללמוד את הלימודים שאני צריכה אבל אין לי סבלנות לשבת מול מסך למרת שזה מה שעאני עובדת
אני גם בשמירה במיטה בתקופה האחרונה...
סריגה ויהלומים ופאזלים וכו' פחות רלוונטי לי כי חייב שכיבה כל הזמן ואני לא יכולה לעשות את זה בשכיבה...
מה שאני עשיתי ועושה זה -
- פותרת המון המון תשבצים (אין חוברת שאני לא מכירה, סודוקו, תשבצים, תשבצי קסם וכו' כל דבר אפשרי...)
- השגתי המון ספרים ממשפחה וחברות כל מה שלא הכרתי או שלא היה לי זמן לקרוא ואני קוראת המון...
- השגתי הרבה הצגות וסרטים שלא הכרתי (אם מתאים לך לשבת ולצפות הרבה זמן, לי זה היה פתרון)
- מרימה מידי פעם שיחות טלפון לכל מיני אנשים שלא היה לי זמן עד עכשיו, זה חשוב גם בשביל לשמוע קצת עולם מבחוץ, אי אפשר בלי זה...
- לא יודעת אם מתאים לך, אני התחלתי להגיד יותר תהילים ולהתפלל (זה גם חשוב בגלל המצב איזה שלא יהיה שהביא לשמירה שוודאי תפילה תעזור וגם כל הזמן אני לא ממש מגיעה לתפילות מלאות ובטח לא תהילים אז שווה לי לנצל את ההזדמנות)
- מתכננת כל הזמן מה אני אעשה כשאני רק אוכל כבר לקום ולראות עולם....
ואם יש עוד רעיונות חוץ מזה אני גם אשמח לשמוע :)

• הוסף לסימניות
אין לי חשק לקלות אני בתחילת ההריון ולשכב ככה חצי שנה זה ישגע אותי
בגלל שאת יודעת שהסוף רחוק זה מכניס לסוג של יאוש. המחשבות שהסוף ייגמר רק עוד חצי שנה מטריף והחרדות ...
כדאי לך למצוא מישהי חכמה להתייעץ ולפרוק
לא מכירה אבל מאמינה שיש ארגונים שתומכים נפשית במצבים כאלה. כי זה לא פשוט בכלל!
יודעת על מישהי שכתבה ספר על זה...מכרו פעם בספרי אור החיים
במעגלים נראה לי יש קבוצת תמיכה על זה תבדקי...

• הוסף לסימניות
לא בטוח שתצטרכי לשכב ככה חצי שנה, בע"ה בהמשך תוכלי גם לשבת ואולי אפילו בכלל לא להיות בשמירה.
כאחת עם נסיון של 9 חודשים ממליצה לך לא לחשוב עכשיו על כל החצי שנה אלא לעבור יום יום/שבוע שבוע/חודש חודש - מה שבכוחות שלך.
ותנסי לשמור על מורל גבוה ע"י תעסוקות קצרות שיתנו לך סיפוק.

• הוסף לסימניות
שה' יתן לך כוח לעבור את התקופה בטוב!

אני עם רעיון להקשיב לקווי תוכן
יש בשפע!

את יודעת אידיש? יש קווים נחמדים שאני יכולה להמליץ
מעולים גם לישראליות

אישית אני יודעת על קו שיתופי לאימהות בשמירה,
אין לי פרטי יצירת קשר של המנהלת אבל אולי מישהו יתן לך

ואם את מעונינת, פני אלי באישי יש לי קורס שיכול להתאים לך
ואני מסכימה לתת אותו במתנה (הוא נמכר ב-280 ש"ח)

• הוסף לסימניות
כדאי לטפל בדכדוך הזה. לטובתך זה יכול להוביל לדיכאון לפני/אחרי לידה
לא להלחיץ

לי יצא להיות בשמירה באחת הפעמים, דווקא התקופה הזו זכורה לי כאחת התקופות היפות
הכל מתנהל על אש נמוכה, השקעתי בבית, באוכל ובארוחות, קראתי המון, התכתבתי מליון, לא חסרות לך פורומים לנשים במצב שלך, שוחחתי בטלפון רק עם מי שהיה לי נחמד! הראש תפוס בכל כך הרבה לחץ ודאגה שבפירוש אין סבלנות לחלק מהאנשים וזה טבעי ונורמלי ולא מביא לדכאון.
המעקבים והבדיקות התכופות היו הטיולים השבועיים
הזמנתי אלי חברות ובנות משפחה הביתה, זה בהחלט הנעים לי את הזמן.

את יכולה לפתוח תכנית שותפים באלי אקספרס ולהרוויח על הדרך...
לענות על סקרים שמתגמלים טוב...

אה, וישנתי הרבה, בשביל כל החיים :)

• הוסף לסימניות
לא להלחיץ

לי יצא להיות בשמירה באחת הפעמים, דווקא התקופה הזו זכורה לי כאחת התקופות היפות
הכל מתנהל על אש נמוכה, השקעתי בבית, באוכל ובארוחות, קראתי המון, התכתבתי מליון, לא חסרות לך פורומים לנשים במצב שלך, שוחחתי בטלפון רק עם מי שהיה לי נחמד! הראש תפוס בכל כך הרבה לחץ ודאגה שבפירוש אין סבלנות לחלק מהאנשים וזה טבעי ונורמלי ולא מביא לדכאון.
המעקבים והבדיקות התכופות היו הטיולים השבועיים
הזמנתי אלי חברות ובנות משפחה הביתה, זה בהחלט הנעים לי את הזמן.

את יכולה לפתוח תכנית שותפים באלי אקספרס ולהרוויח על הדרך...
לענות על סקרים שמתגמלים טוב...

אה, וישנתי הרבה, בשביל כל החיים :)
לא הלחצתי אבל איך שנשמע שאין לה כח לדבר וכו...

• הוסף לסימניות
לכל אלו שמציעות סריגה וכדו', אז למי שבאמת זה רלוונטי, כדאי לבדוק את הענין יותר לעומק, כי לי פעם מישהי אמרה, שבמקרים מסוימים זה מאוד לא בריא לרחם- פעולות אלו עם הידיים.
(כמובן כל ענין לגופו)

• הוסף לסימניות
היא כתבה שהיא צריכה רק לשכב...

• הוסף לסימניות
בלי להלחיץ אבל נשמע מדבריה שהיא כן צריכה להיות עם יד על הדופק בקשר לדכדוך.
ממליצה קודם לנסות לבד עם כל העצות פה, לצאת מהמעגל הדיכאוני אבל אם זה לא מצליח כדאי לקבל עזרה.

• הוסף לסימניות
כהכירות מקרוב עם הנושא (שכיבה טוטלית ללא אפשרות קימה בקושי לשירותים) כדאי למצוא תעסוקה שתעניין (ספר סרטים תשבצים וכדו' וכן עבודות קלדנות או לנצל את הזמן ללימוד תוכנות מחשב וכדו')
וכן לדאוג לחבירות שיגיעו לבקר (גם אם בעיקרון רוצים להסתיר כדאי לספר לשתים שלוש חבירות טובות שיבואו לבקר כל אחת פעם בשבועיים וביקור אפי' אחד בשבוע מאוד מוסיף)
ולא להתבייש לבקש עזרה (בית מסודר מאוד מוסיף למרץ)
ולחפש איך אבל להקפיד לאכול אוכל ביתי כמה פעמים בשבוע (זה נותן אווירה ומוריד את הרגשת המסכנות)
וכן להתפלל ולהתפלל ולהתפלל ולא להפסיק בין בתהילים ובין להתפלל אפי' שלוש תפילות ביום זה גם משפיע על העובר וגם נותן כח (אין כמו מעריב בבכיות בסוף יום מתסכל)(יש משפחת ידועה וחשובה שהאמה הייתה בשמירה מלאה (בלי לקום) בכל ההריון ובכל ההריונות והיא כל הזמן אמרה תהילים והם כיום ת"ח גדולים מנהיגי קהילות ומאוד מוערצים וידועים)
והכי חשוב למצוא את הדברים שגורמים למרץ ולעשות אותם כל הזמן (ואם אפשר עדיף קצת לחסוך פחות בתקופה הזו)

בהצלחה ובהוקרה אדירה על המסירות הגדולה והאמיתית לגידול הדור הבא אשרייך.... (גם זה כדאי להחדיר שכן זה האמת)

ונ.ב. מה שהמליצו על עבודות בבית צריך להיזהר כי אצלינו הזהירו אותנו מכל מיני עבודות ביד (ספונג' וטיטוא וכדו' וכן לישת בצק ואפיית חלות וכדו' וזה תלוי כל אחת וסיבתה היא)

• הוסף לסימניות
אני גם בשמירה עכשיו.
גם לי מחכה כמעט חצי שנה ואני כבר אחרי 7 שבועות...

קודם כל- כל יום אני מודה לה' שאני עדיין בשמירה כי התחזית של הרופאה רק לפני שבועיים הייתה סיכוי גבוה להפלה. אז כל עוד יש צורך בשמירה= עדיין יש הריון. ב"ה.

דבר שני- ישועת ה' כהרף עין- אתמול באחת הבדיקות הייתה הטבה ממש משמעותית במצב- הרופאה אמרה לי שהטבה כזו יכולה להתרחש אבל בתהליך מאד איטי... (לא יודעת מה מצבך הרפואי אז לא יודעת עד כמה אצלך רלוונטי... אם כי יש ניסים תמיד)

לגבי תעסוקה- אני לא צריכה להיות במיטה כל הזמן ב"ה. יכולה לשבת וקצת להסתובב. אז אני מקפלת כביסה בישיבה.
יש לי מישהי חמודה שבאה פעמיים בשבוע לעזרה בבית- סוג של חברה.
יש מחשב (ופרוג)
רוצה לחפש משהו ללמוד.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
ממש מבינה אותך, גם לי יש את השעות האלו שאני חושבת מתי זה כבר ייגמר ושאף אחד לא מרחם מספיק כי בכל אופן את מחכה לתינוק זה משהו משמח.....
אבל לא כדאי לך לשקוע בתוך זה. אל תחשבי על מה שנשאר לך לעבור, זה מייאש נורא, כל יום תחשבי איך את עוברת עת היום הזה בחוויה. תחפשי בכל זאת משהו שאת אוהבת לעשות והזמן יעבור לך הרבה יותר מהר (לי רופא אחד אמר שהוא לא ממליץ אף פעם לשכב רצוף במיטה כי זה עושה דכאונות וזה יותר גרוע מכל דבר אחר.... אני העדפתי להשמע לשאר ההמלצות וכן לשכב במיטה אבל אני יודעת שזה טריגר לדכאונות ולתסכול ולכן אני מחפשת בלי סוף דברים כיפים להתעסק בהם)
אם את אומרת שממש אין לך כוח ללמוד אז אל תלמדי, אבל אם יש לך אפילו טיפונת כוח אז כן אולי כדאי לך לנסות כי זה (בניגוד לסתם תעסוקות כמו קריאה ותשבצים וכו') יגרום לך להרגיש שאת עושה משהו עם עצמך ולא מבזבזת את הזמן תקופה כל כך ארוכה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה