דרוש מידע תעסוקה בשמירת הריון

• הוסף לסימניות
.קצת נותן פרופורציות להריוניות הרגילות שמתלוננות על בחילות עייפות ועצבים!
מלא כוח ושמירה על שפיות!

זה שלמישהו אחר אולי יותר קשה - לא מוריד מקושי של בן אדם אחר !!!
אם ככה , בחיים אי אפשר להתלונן -כי תמיד תמצא מישהו חולה ממך / עני ממך / מסובך ממך וכו' ...

• הוסף לסימניות
אם ככה , בחיים אי אפשר להתלונן -כי תמיד תמצא מישהו חולה ממך / עני ממך / מסובך ממך וכו' ...
ברור זה לא סותר.
היום כשכל הקושי שלי בהריון מתרכז בכאב גב לעיתים או בבחילות קלות פה ושם אני יודעת להעריך - אבל עדיין כואב לי ורע לי לפעמים :) ואני מתלוננת (זה עוזר!)
מה שהכי החזיק אותי זו היתה אישה אמא לחמש שהייתה במצבי והודיעה שהיא לא מסוגלת לשכב עוד דקה אחת והיא יוצאת הביתה...
יילדו אותה בשבוע 30 והיא בילתה את החצי שנה הבאה בפגיה...
היא הייתה עולה אלי לומר לי - לא להיכנע לרגע... ובזכותה שרדתי.

שיא הקושי היה כשהיו מביאים לי שתי נרות להדליק בערב שבת ולוקחים אותן מיד לעמדה ליד המחלקה... לא יכולתי לברך ולקבל שבת מרוב עצב...

אבל, זו היתה לידה ראשונה, פשוט חיינו בבית חולים...
אם היה לי בית ברוך כמו היום שדורש את שלו אני לא יודעת כמה הייתי שורדת...
כשהיה לי בהריון אחר חודש אחד בשמירה ביתית - למרות כמות העזרה העצומה שקיבלתי, ואוכל מיד טובה ומתנדבות מעזר מציון וכד' - זה היה בלתי אפשרי כמעט.
באמת, אני מצדיעה לכל אישה בכזה מצב, זו מסירות נפש אמיתית אמיתית, ואל תקשיבי לכל העייפות המרוטות שאומרות לך - תגידי תודה שאת יכולה פשוט לשכב ולישון ולא לעשות כלום, הלוואי עלי... כי אין להן מושגים...

• הוסף לסימניות
אני רוצה לומר לך עוד משהו.
תדעי לך שכל דקה שהילד לא נולד זה משמעותי מאוד. ותודי לה' על כל דקה שעוברת! אני לא יודעת באיזה שלב את, אבל תדעי לך שיש משמעות אפילו להבדל בין שבו 36 ל37! כל דקה היא משמעותית, ועל כל יום שעובר תגידי לעצמך- עוד שבוע פחות בפגיה, עוד פחות חמצן, עוד פחות סיבוכים, עד שתגיעי בעז"ה לשבוע 37 והלאה, ואז תדעי שעברת את זה!
אבל עכשיו העיקר הוא לדעת שהיום הזה. הדקה הזאת השניה הזאת הם משמעותיים.
תודה רבה.
כתבתי כבר באיזו הודעה שיש לי קרוב לחצי שנה ואני כבר אחרי חודשיים (בהם בירמצתי גם בן ב"ה...)

ב"ה לא שכיבה מוחלטת אבל מספיק משמעותי לבית עם שישה ילדים...

• הוסף לסימניות
יש בעיה להודות לה' על הריון ללא שמירה לאחר קריאת האשכול?

• הוסף לסימניות
יש בעיה להודות לה' על הריון ללא שמירה לאחר קריאת האשכול?
אפשר ורצוי להודות, אבל לנסח את ההודיה אחרת ולא בצורה שמקטינה את כל השאר שמתמודדות עם הקשיים שלהן ועם הכוחות שלהן.
הרי גם הריון עם שמירה קשוחה אפשר להקביל להריון יותר קשה ולומר שזה שם את השמירה בפרופורציה...

• הוסף לסימניות
אפשר ורצוי להודות, אבל לנסח את ההודיה אחרת ולא בצורה שמקטינה את כל השאר שמתמודדות עם הקשיים שלהן ועם הכוחות שלהן.
הרי גם הריון עם שמירה קשוחה אפשר להקביל להריון יותר קשה ולומר שזה שם את השמירה בפרופורציה...
בדיוק להיפך! התכוונתי להגדיל את הגיבורות!

• הוסף לסימניות
.קצת נותן פרופורציות להריוניות הרגילות שמתלוננות על בחילות עייפות ועצבים!
מלא כוח ושמירה על שפיות!
סליחה על ההתקפה , אבל ההודעה שלך לא במקום !!!
ברור לי שמדובר בגבר , שלא יודע מהחיים שלו , ולא עבר הריון בעצמו .
עם כל הכבוד , אין השבע יכול להבין את הרעב ...

ואם אתה יודע שאתה לא יכול לגמרי להבין את זה - אז אתה גם לא יכול להגיב על זה ( או שאתה יכול להגיב ...)

ואני אצטט אותך במילים קצת אחרות :
"קצת נותן פרופורציות לגברים הרגילים שחוזרים הביתה גמורים מהעבודה ורוצים רק לנוח ומתלוננים על עייפות ורעב ...."

מלא כוח ועבודה קלה ;)

ההודעה שלך מכעיסה - אבל הכל טוב , בטוחה שלא התכוונת להרגיז.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההתקפה , אבל ההודעה שלך לא במקום !!!
ברור לי שמדובר בגבר , שלא יודע מהחיים שלו , ולא עבר הריון בעצמו .
עם כל הכבוד , אין השבע יכול להבין את הרעב ...

ואם אתה יודע שאתה לא יכול לגמרי להבין את זה - אז אתה גם לא יכול להגיב על זה ( או שאתה יכול להגיב ...)

ואני אצטט אותך במילים קצת אחרות :
"קצת נותן פרופורציות לגברים הרגילים שחוזרים הביתה גמורים מהעבודה ורוצים רק לנוח ומתלוננים על עייפות ורעב ...."

מלא כוח ועבודה קלה ;)

ההודעה שלך מכעיסה - אבל הכל טוב , בטוחה שלא התכוונת להרגיז.
כל מה שרשמת לא נכון. אבל לא ניכנס

• הוסף לסימניות
זה לא שאת שוכבת ולא עושה כלום ! יש מטרה לכל הכאב והסבל הזה .
תדמייני את הרגע שאחרי הלידה עם ידיים מלאות בעז"ה - זה רגע כל כך מאושר ששווה לעבור דרך קשה בשביל זה .

אני חייבת להגיב על זה... אני דווקא בשלב יותר מתקדם, יש לי עוד קצת יותר מ4 חודשים והכל כבר הרבה יותר אופטימי, אבל אני אחרי חודשיים שכיבה במיטה וקימה רק לשירותים ולרופא... וכל כך הרבה פעמים אחרי בדיקה ספציפית שפתאום מראה תוצאות לא טובות שכבתי והרגשתי בעומק היאוש שאולי ח"ו הכל לחינם... ואז החלטתי להפסיק לחשוב על זה. אני שוכבת לא בשביל תינוק, אני שוכבת כי זה מה שה' רוצה ממני עכשיו, ויש לו תוכניות שאני לא מבינה בהם. אם כל הזמן אני אחשוב שאני שוכבת בשביל תינוק, כל בדיקה עם תוצאה פחות אופטימית תשבור אותי. ככה זה אצלי לפחות.
קצת נותן פרופורציות להריוניות הרגילות שמתלוננות על בחילות עייפות ועצבים!
ואני דווקא כן חושבת שזה נכון.... בעזרת ה' בהריונות הבאים שיהיו משעממים ויהיה בהם רק בחילות ועייפות, אני אולי אתלונן אבל יהיה לי הרבה יותר פרופורציה (בשונה מהריון קודם שהרגשתי שאין יותר מסכנה ממני כי הקאתי כל ההריון ולא רק בשליש ראשון.... 🤭)

• הוסף לסימניות
אני חייבת להגיב על זה... אני דווקא בשלב יותר מתקדם, יש לי עוד קצת יותר מ4 חודשים והכל כבר הרבה יותר אופטימי, אבל אני אחרי חודשיים שכיבה במיטה וקימה רק לשירותים ולרופא... וכל כך הרבה פעמים אחרי בדיקה ספציפית שפתאום מראה תוצאות לא טובות שכבתי והרגשתי בעומק היאוש שאולי ח"ו הכל לחינם... ואז החלטתי להפסיק לחשוב על זה. אני שוכבת לא בשביל תינוק, אני שוכבת כי זה מה שה' רוצה ממני עכשיו, ויש לו תוכניות שאני לא מבינה בהם. אם כל הזמן אני אחשוב שאני שוכבת בשביל תינוק, כל בדיקה עם תוצאה פחות אופטימית תשבור אותי. ככה זה אצלי לפחות.
וואו , את מדהימה !!!

• הוסף לסימניות
למשהי יש רעיון מה אפשר לעשות מהמיטה בשמירת הריון?

אם מעניין אותך סגנון כזה

לונה פארק מנגן להרכבה מעץ
למבוגרים ונוער
מעל 1000 רכישות , דירוג מעולה
אחד הלקוחות כתב שלקח לו 4 שעות להרכיב
ק.ש.

• הוסף לסימניות
אני שכבתי ארבעה חודשים בבית חולים בלי לקום מהמיטה לשירותים או להתקלח :oops:
דיברתי שעות על שעות עם כל מי שענה לי (כל יום עם סבתות שלי - אין לך מושג איך הן ואני שמחנו)
קראתי כמות עצומה של ספרים - בשערי צדק יש ספריה חינמית, המתנדבות מביאות לך ואת מעבירה לאחיות כשאת גומרת)
ישנתי המוןןןן
בכיתי המון....
למדתי קורס אנגלית, למדתי תוכנות, ובעיקר ספרתי את הדקות.
ביום הראשון של התשיעי בביקור רופאים הודיעו לי שאני מוזמנת לקום, עפתי להתקלח - ואחרי שעתיים ילדתי...
רק היום כשיש לי ילדה גדולה בריאה וחכמה אני מבינה איזה משמעותי זה כל יום שסחבתי והתאפקתי ולמרות הכל לא קמתי לרגע - וההוכחה - הלידה שהתפתחה מיד. זה נותן לי כח להמון דברים בחיים שאני אומרת לעצמי - אני מסוגלת!
ממש תודה
נתת לי המון כח

• הוסף לסימניות
רק לחזק,
בסוף שוכחים הכל,
כשהייתי בשמירה 4 חודשים אחרי החתונה למשך 4 חודשים,
הבטחתי לעצמי שאני לא ישכח,
אבל שכחתי,
ועכשיו יש לי ילדה מהממת
אני יודעת... לצערי ;)
השמירה הקודמת שלי הייתה לפני שנה וחצי למשך כמעט חמישה חודשים... משבוע 21 עד הלידה....
אני מרגישה שהסביבה בטראומה עדיין יותר ממני.
זה חסדי ה' ממש ששוכחים
.

• הוסף לסימניות
אני שכבתי ארבעה חודשים בבית חולים בלי לקום מהמיטה לשירותים או להתקלח :oops:
דיברתי שעות על שעות עם כל מי שענה לי (כל יום עם סבתות שלי - אין לך מושג איך הן ואני שמחנו)
את גדולה מהחיים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין לי פה משהי לצין אבל כולכם נותנות המון כח זה הריון שני שלי בהריון הקודם שלי לא זכרתי שהו קיים מרוב שלא הרגשתי שום דבר חריג ועכשיו אני עם תינוק בן שנה בבית ועם השמירה הזו אתן נותנות לי טונות של כח תודה:love:

• הוסף לסימניות
בעומק היאוש שאולי ח"ו הכל לחינם...
רק אומרת על זה שבפיוט 13 מי יודע אנחנו מציינים 9 ירחי לידה, והסיבה שזה מצוין למרות שכל הפיוט זה דברים שמייחדים את עמ"י ולכאורה 9 ירחי לידה זה משהו שיש לכל העמים זה שבשונה משאר העמים אנחנו יודעים ומבינים שיש משמעות גם לכל רגע בירחי לידה גם אם לצערינו ההריון לא נגמר עם תינוק בריא ושלם.

ומאוד מסכימה עם זה-
ואז החלטתי להפסיק לחשוב על זה. אני שוכבת לא בשביל תינוק, אני שוכבת כי זה מה שה' רוצה ממני עכשיו, ויש לו תוכניות שאני לא מבינה בהם.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת