איפה? אפשר גם בלי סיבה?נכתב ע"י גינגית;516803:ספרים.
אם היא ירושלמית, את יכולה להחליף עבורה ספרים בספריה שלי.
יש לי בגמ"ח ספריה ענקית לספרי קריאה לנשים.
נכתב ע"י גר_צדק;516822:אוי..מזכיר לי נשכחות
העברתי את הזמן בצורה איכותית בשמיעת הרצאות של הרבנית ימימה מזרחי והרב יעקובסון,
הרצאות מענינות ועכשוויות - תכל'ס לימוד ליומיום!
כנ"ל ספרים בנושא של אימון אישי, תכנון זמן וכד'.
איפה אפשר לשמוע הרצאות שלהם בעיקר של הרבנית ימימה מזרחי?
נכתב ע"י שי1;516847:נכתב ע"י גר_צדק;516822:אוי..מזכיר לי נשכחות
העברתי את הזמן בצורה איכותית בשמיעת הרצאות של הרבנית ימימה מזרחי והרב יעקובסון,
הרצאות מענינות ועכשוויות - תכל'ס לימוד ליומיום!
כנ"ל ספרים בנושא של אימון אישי, תכנון זמן וכד'.
איפה אפשר לשמוע הרצאות שלהם בעיקר של הרבנית ימימה מזרחי?
הרצאות של הרב יעקובזון יש באתר של קול הלשון
נכתב ע"י גינגית;516803:ספרים.
אם היא ירושלמית, את יכולה להחליף עבורה ספרים בספריה שלי.
יש לי בגמ"ח ספריה ענקית לספרי קריאה לנשים.
נכתב ע"י תרצה;517266:כבר המליצו פה כל מה שעלה בדעתי, רציתי רק להסב את תשומת הלב - שלא כ"כ רצוי לראות סרטים בזמן זה. ( בכל זאת, מי יודע איזה גדול ישראל וגאונו מתפתח עכשיו? לא חבל להפריע לו להתגדל...?)
אפשר לבקש להיכנס לקבוצת אתרים לנשים ואז זה פתוחנכתב ע"י צמרת;517329:אתר אשירה סגור גם לאתרוגים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים