דרוש מידע תעסוקה לגיל השלישי בתקופת הקורונה

• הוסף לסימניות
עבור זוג קשישים בגילאי 70 החשופים לזום ולאינטרנט אני מחפשת תוכניות תעסוקה ,סרטונים ,קהילה וכו'

כל מידע יתקבל בברכה

נ.ב את התכנית בדיסקונקי אני מכירה

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו להורים מנוי על כללללל העיתונים,
לפחות יכולים לקרוא כל יום, ומצאו תעסוקה חדשה -
להעביר לדורות הבאים את השינויים שיש בין עיתון לעיתון.

לפני כמה דקות התקשרתי לאימי לשאול איך עבר תשעה באב,
והיא אומרת תשמעי - בעיתון זה היה כתוב.. כך וכך, ובעיתון הפוך כתוב אחרת,
את יודעת מה הנכון מביניהם :)
שמחתי :)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול ,..צריכה רעיונות גם..

• הוסף לסימניות
לדוברי אנגלית- יש הרבה סרטונים של ר' יואל גולד -סיפורי השגחה וחיזוק מאד מעניינים
באתר https://www.torahanytime.com/#/speaker?l=977
יש לחלק תרגום בכתוביות לעברית- כל אלו בקטגוריה Jewish understanding. הם בסגנון טיפונת פתוח

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם
אני צריכה תעסוקה יותר חברתית מפיגת בדידות ולכן חשבתי על זום או פעילות אינטרנטית .
סרטים / עיתונים זה נחמד ,אבל חשבתי אולי יש קבוצות זום עם הרצאות לאנשים חרדיים בגילאים הללו

• הוסף לסימניות
אם מעניין אותכם יש בוידאו טוב תוכניות של אבא טורצקי וכדו'

• הוסף לסימניות
שבני המשפחה ישלחו להם שאלות על העבר המשפחתי או ההיסטורי. הם יגבשו תשובות אותן ייתנו בזום מתוכנן משפחתי (כמו סימפוזיון)

• הוסף לסימניות
רעיון מצוין
אבל גם אם נעשה את זה ,מדובר על פתרון די חד פעמי ,אני מחפשת איזושהי מסגרת און ליין

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שיש משהו מטעם עיריית ירושלים, מישהי יודעת?
מבררת בשביל סבתא שלי

• הוסף לסימניות
שיעורי התעמלות בטלפון: קול הכושר 025406667 יש גם לגיל השלישי
אני מכירה שיעורים לנשים בזום באנגלית. עוזר?

אני ממליצה להתקשר למתנ"סים. יש להם הרבה פתרונות

• הוסף לסימניות
אולי מטעם המועדונים לגיל הזהב.
יש היום בכל עיר
וכרגע עקרונית הכל פעיל רק מרחוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה