אשמחמזדהה איתך מאד
יש לי בן יחיד בגיל הזה
יכולה לשים לך קישורים מטימו של משחקים שאפשר לבד
אם מענין אותך תכתבי לי ואשים
שהאחיות שלה תעשנה תורנות לשחק איתה
אפשר ללמד אותה להעסיק את עצמה לבד
לשאול אותה מה היא אוהבת לעשות
ושהרעיונות יצאו ממנה
איפה יש ספרים כאלו?אםהיא אוהבת קליקס
יש ספרים מדהימים של דגמים מקליקס
מעסיק את אחינית שלי בגיל הזה שעות
בחנויות משחקיםאיפה יש ספרים כאלו?
מה כן מדבר אליה?אני כבר אחרי הפלימוביל
יש לי מלא
פחות מדבר אליה הדמיון
בצעצועי שטראוס (בגאולה) ראיתי אותם במחיר זול לעומת החנויות האחרות.איפה יש ספרים כאלו?
מה זה?לגבי ספרים- ממליצה על ספרים בסגנון I SPY מתאים למי שלא קורא עדיין ויחסית מעסיק.
תודה!כדור קשים
משחק לידיים
לוח כדורים
מדבקות לפי מספר
עוד לוח כדורים
צורות
צורות עם מסמרים
משחק צבעים
חוץ מזה
פאזלים
לבנות לגו לפי דגמים- אפשר ללמד אותה זה מאד מעסיק
ספרים שמחפשים תמונות, לדוג'- https://www.amazon.com/I-Spy-Book-Picture-Riddles/dp/0590450875מה זה?
אצלי כל הדברים האלו נחמדים אבל נותנים תעסוקה של לא יותר מ10 דק' וגם מהר מאוד נמאסים. (יש לי את כל הרשימה הנ"ל חוץ מהמדבקות לפי מספר)תודה!
נראה ממש טוב!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים