מונטנה. ארה"במדהים!!!!
באיזה מקום בעולם אתם?
איך הקורונה אצלכם?מונטנה. ארה"ב
ככה בתוך הבית... כל הנוף הזה הוא השטח הפרטי שלנו כרגעוואוווווווווווו, וואוווווווווווווווווווו, ווואווווווווווווווווווווווווווו
הפקה מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שאפו לבת שלך!
מוכשרת!
הולכת בדרכי אמא שלה.
תקשיבי, ישבתי מהופנטת!
(ואני שונאת סרטים, מכל סוג שהם).
אז מה, אתם מכייפים לכם בלי מסכות?
איזה כיף.
ואיזה נופים יש לכם!!!!
ככה, מתחת לבית???
וואווווווווווווווווווווווווווווככה בתוך הבית... כל הנוף הזה הוא השטח הפרטי שלנו כרגע
תודהודבורי, הייתי עורכת את הכותרת.
היא שווה הרבה יותר.
וסתם נכנסתי, כי ראיתי שאת כתבת.
ותמיד את מעניינת![]()
אין לי, אבל אשמח דרך המייל. יש מצב?תודה
למי שיש ווצאפ ומעוניינת לראות עוד מהנופים והחוויות שלנו מוזמנת לשלוח הודעה לווצאפ שלי 0525012343
יש לנו עכשיו הפסקת חשמל. כשיהיה לי שוב מחשב אשלח קישור להרשמה לניוזלייטר. בתקווה שאפשר לפתוח אותו בנטפריאין לי, אבל אשמח דרך המייל. יש מצב?
ואהו זה מיוחד! ומעניןאפשר להקפיץ לכן משהו?
בתי מנדלוביץ התאחדה עם דבורה בנדיקט ויצרהויצרה מקבץ ספורי שמע, מאוצר הספרים המרהיב של דבורה בנדיקט הציירת והסופרת, שבוצע על ידה באולפן שלה.
לקבצי השמע מצורפים קבצי PDF של הספר לצורך המחשה ולהנאה מושלמת של ציוריה המרהיבים של דבורה!
לחצי כאן לקישור שיעביר אותך לספור הראשון במתנה!
לאיש לכם שכנים או בשכונה יש יהודים??
מטורףתהנו! ומחכות לתגובות שלכם...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים