התייעצות תעסוקה לנופש משפחתי לבנות בוגרות

• הוסף לסימניות
אשמח לרעיונות לתעסוקה מעניינת לקבוצת בנות (בערך עשר בנות) בגילאי הסמינר
מה עושים אצלכם?
זה ארבעה ימים של נופש משפחתי
וצריך תעסוקה קצת יותר רצינית ממשחקי החברה המוכרים.
אולי משהו כמו אומנות זולה....
אשמח לרעיונות.

• הוסף לסימניות
אז זהו, שלידים יש הרבה תעסוקה כי יש חצר גדולה שמלאה בפעילויות לילים:
(בריכה - לילדים, טרמפולינה ומקפצה ובימבות...) וב"ה לא חסר להם תעסוקה.
לבנים יש שולחנות משחק והם גם מטבע הדברים פחות דורשים תעסוקה כל הזמן.
הגיל הזה של בנות ב-ז'-ח' וסמינר זה הגיל היותר בעייתי מבחינת תעסוקה מעניינת וחוויתית יותר מלשבת ולדבר בדשא...

• הוסף לסימניות
וואטר טאג לרוחב למשפחות.jpg

• הוסף לסימניות
גם שולחנות משחק רחוק ולספק תעסוקה 4 ימים.
הייתי חשבת בכיוון של פעילות לכל המשפחה.
טיולים, תכניות.

למתבגרות:
צביעה בקנבס לפי מספרים,
ערכות קישוטים לסוכה,
חרוזים,
משחקי קופסא ארוכים כמו קטאן או מונופול.
הרבה ספרים,
קיטנה לקטנים,
בישול/אפיה ביחד (אפשר גם תחרות)

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו את זה שנה אחת

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו את זה שנה אחת

צמידים יותר קל.

• הוסף לסימניות
אפשר בחלק מהזמן להפעיל אותן ככוח עזר (בתורנויות, זוגות, קבוצות)
להכין ארוחות, תעסוקה לילדים, להכין תוכנית וכדו'

• הוסף לסימניות
צמידים יותר קל.
הטכניקה היא אותה טכניקה, לא רואה איך צמיד יותר קל...והתנסיתי בשתיהם..
אבל כן, בהחלט ניתן לעשות צמיד באותה טכניקה, על שקף שגוזרים לגודל הרצוי או אפילו על רצועה של כוס חד פעמית לשתיה קרה שגזורה לגודל הרצוי.
בכל מקרה, אני, ברמה האישית לא הייתי הולכת עם כזה צמיד, זה היה מעסיק אותי ולפח, עט כזה לעומת זאת, כן הייתי שמה בקלמר..

• הוסף לסימניות
ערכות חוויתיות לבניית בובות גרב,
מתאים לכל גיל
מירי 0527618173
1.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה