- הוסף לסימניות
פוטושופ / אילוסטרייטור / וכו'איזה סגנון תוכנות?
משהו שיהיה נחמד....
פוטושופ / אילוסטרייטור / וכו'איזה סגנון תוכנות?
יצא לי ללמד כמה פעמיםבחורות ונערות פרימיירתודה על התגובה,
מכירים מישהי שמוכרת קורסים בתוכנות גרפיקה שיכולים להתאים לנערות?
(בסגנון שיעורים מסודרים,
נערה בגיל הזה היא פחות אוטודידקט - יותר צריכה שיעורים ושלבים אחד אחרי השני)
כן!תודה על התגובה!
מתאים לגיל הזה?
ציורים על קנווס לפי מספור זכור לי שיש בחנויות של אומנות
אומנות ויצירה ברכת דוד - כדאי שתבררי טלפונית קודם
יש גם באתר היריד היצירתי(יש לי קטלוג אם תרצי אשלח לך.....)
אומנות -יש את פינטרסט
בהצלחה!!!!
xn----5hcccwadaa2kqah0a.co.il
יש את הקורס האלוףף של @מירלה כהן לפוטושופ צלמיםפוטושופ / אילוסטרייטור / וכו'
משהו שיהיה נחמד....
כן,
יש למישהו/י מושג האם הם עושים כרגע משלוחים לביתר? (סגר..)אני קניתי פה -
שרות מצוין.![]()
היריד היצירתי: פתרונות תעסוקה יצירתיים לכל המשפחה לחופש וליום יום
היריד היצירתי: פתרונות תעסוקה יצירתיים לכל המשפחה לחופש וליום יום, מגוון יצירות וערכות ומיניאטורת בהתאמה לכל הגילאים, שיתנו לכם תעסוקה מושלמתxn----5hcccwadaa2kqah0a.co.il
יש למישהו/י מושג האם הם עושים כרגע משלוחים לביתר? (סגר..)
אנו רוצים לשלוח למשפחה בבידוד.
הוסר הסגר הבוקר.. אז הסתדרתי.הסתדרת עם זה?
הם פתחו חנות בגאולה, אפשר להתקשר לשאול אותם.
האמת שגם קודם היה טלפון לעדכוני פרטים
יש לך את המספר טלפון?
בחיפוש גוגל פשוט אפשר למצוא סרטוני יוטיוב ברורים ביותר ללימוד עצמי....פוטושופ / אילוסטרייטור / וכו'
משהו שיהיה נחמד....
לדעתי-בחיפוש גוגל פשוט אפשר למצוא סרטוני יוטיוב ברורים ביותר ללימוד עצמי....
נערה בגיל הזה היא פחות אוטודידקט - יותר צריכה שיעורים ושלבים אחד אחרי השני
ריגשת!אני בונה עכשיו את ביהמ''ק.
ריגשת!
חשבתי שהוא בנוי ומחכה לנו...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים