תערוכת אמנות ורישום של בית ספר סטארט בבית שמש

• הוסף לסימניות
תערוכה סטארט (2018_06_20 16_18_39 UTC).jpg

• הוסף לסימניות
נשמע מעניין.
פעם שמינית, מרשים ביותר. ואם נורית האוצרת אז בטח התערוכה- תערוכה. מקווה ממש להגיע.
תודה על המידע!
רחלי

• הוסף לסימניות
הייתי שם עם תלמידות השנה.
באמת מרשים ומדוייק, מאוד לא קיטש'.
בית ספר לרישום אקדמי, אקוורל,איור ופיסול ברמה גבוה מאוד.
לצערי, לא מספיק מפורסם.
(אישה ענווה ואמנית השיווק הוא לא צד חזק אצל אמנים...)

• הוסף לסימניות
הייתי שם עם תלמידות השנה.
באמת מרשים ומדוייק, מאוד לא קיטש'.
בית ספר לרישום אקדמי, אקוורל,איור ופיסול ברמה גבוה מאוד.
לצערי, לא מספיק מפורסם.
(אישה ענווה ואמנית השיווק הוא לא צד חזק אצל אמנים...)
ממשש טוב לדעת שיש כזה מקום,
כי הרבה פעמים מחפשים מקום ללמוד אמנות ברמה גבוהה, בלי להתפשר על רמה רוחנית גבוהה.

רחלי

• הוסף לסימניות
אני מניח שזה לנשים בלבד...

• הוסף לסימניות
אני מניח שזה לנשים בלבד...
מאמינה שהתערוכה עצמה היא גם לגברים, מן הסתם
נשמע מעניין מאוד, ומרענן - בנוף הלא מאוד מקצועי בדר"כ של מגזרינו הקדוש

• הוסף לסימניות
התערוכה גם לגברים - כך אני מבינה מהכוכבית שהוסיפו על המופע. אבל תשלחו מייל, תשאלו.
מקום באמת מיוחד, יש שם יצירות מעלפות
והמנהלת מדהימה

• הוסף לסימניות
התערוכה גם לגברים - כך אני מבינה מהכוכבית שהוסיפו על המופע. אבל תשלחו מייל, תשאלו.
מקום באמת מיוחד, יש שם יצירות מעלפות
והמנהלת מדהימה

חני, היית שם?
אני לא מבינה זה עוד לא נפתח, לא?
והאם שווה הגעה מרחוק, כשזה מאמץ לא קטן?

• הוסף לסימניות
חני, היית שם?
אני לא מבינה זה עוד לא נפתח, לא?
והאם שווה הגעה מרחוק, כשזה מאמץ לא קטן?

סיירתי בבית הספר הזה באיזו הזדמנות. בתערוכה לא הייתי, אבל לפי מה שראיתי בסיור שלי יש מה לראות והרבה.

אם שווה הגעה כ"כ מרחוק? לא יודעת, לא מתחייבת. אני אהיה שם בעז"ה, אם כי מביתר לבית שמש זה לא כזה מאמץ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה