כללי תערוכת זמן דיגיטלי

• הוסף לסימניות
אגב לייף, האם דיברו שם על החידושים הענקיים בתחום החפש והחלף?

• הוסף לסימניות
ונתנו, אם אתה רוצה תשובה עליך לצרף קרדיט-כארד

• הוסף לסימניות
אזהרה אחרונה...:)

(yrzys, ההוא לא שלח בסופו של דבר???)

• הוסף לסימניות
בלה בלה, מה למשל?

• הוסף לסימניות
אני צריכה sc3 מולי כדי להזכר בהכל,

אבל ממה שאני מנסה לזכור ב'עיוור' זה - - -

תיבת החיפוש מתחלקת ל-4 חלקים

1. החיפוש הרגיל והמוכר לכולנו (אני מקווה- - -)

2. חיפוש בקודים
שאפשר להכניס קודי חיפוש,
ז"א, כלמיני פקודות של חיפושים מורכבים,
נגיד מילה שמתחילה בא' ומסתיימת בא'
ובאמצע יש כל אות שהיא - - -
בעצם חיפוש ברמות בינלאומיות
כל מה שתרצו, תכתבו קוד (פשוט, יש רשימה)
ותמצאו - - -

3. חיפוש אובייקטים
על כל המשתמע מכך - - -

4. ועוד אחד, שאני לא זוכרת - - -

• הוסף לסימניות
הסבירו את זה טוב, החלק של חפש והחלף?

• הוסף לסימניות
היה גם הוספת סימן מיוחד (וסליחה על התרגום - - -)
יש שם כלמיני אופציות מענינות ששווה לבדוק.

אחת מהן היא האופציה כמו שיש בספר טלפונים
שבתחילת העמוד כתוב מאיזה ועד איזה שם יש באותו עמוד - - -

• הוסף לסימניות
כנראה שאתה מתכוון לvariables בלע"ז.

• הוסף לסימניות
אז איך זה שאתה לא יכול להגיד לנו במכה אחת את כל האפשרויות שיש בחפש והחלף, רק בערך? :(
סתם לקנטר... זה פשוט מקנאה... אם הייתי יודע שיסבירו את זה טוב - - -

• הוסף לסימניות
דרך אגב אין בספר תקצירים את ההרצאה של עדי
על אינדזיין cs3 - - -

ולונתנו - - -
אם תעביר לי לחשבון 60 ש"ח לטיפ,
אני יזכור יותר טוב - - -
סתם - - -

• הוסף לסימניות
בלה בלה, אם זה הבעיה, אפשר לסדר את זה... :)

• הוסף לסימניות
ונתנו פעם הבאה תחשוב שוב אם לפספס את התערוכה הזו! :)

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא.
עובדה שכל אלו שהיו שם, רק מצטערים על ה60 ש"ח, ורוצים את הכסף בחזרה...
אחרת כבר מזמן היו מלמדים אותנו מה שלימדו אותם.

• הוסף לסימניות
לעניין ההרצאות שהיו בימי התערוכה הייתי ו...

הייתי שם יומיים מלאים בהרצאות במהלך כל היום יומיים, וביניהן גם בשתי ההרצאות של עדי על אינדיזיין, ואפילו נדמה לי שכתבתי את הכל ההרצאות...
הייתי גם בהרצאה על חידושים מיוחדים ושימושיים בליאופרד, ועל אילוסטרייטור למקצוענים ציירים וכו'...למרות שהטניקות מהמקצוען טובות גם למשתמשים סטנדרטים... אין לי בעיה מי שירצה כמה טיפים, וכן על פוטושופ מקצועי ביותר ועוד... באם יבקשו, אשתדל לכתוב כל פעם בקצרה את תמצית הרעיון שנמסר...
גם אני רכשתי את ספר התקצירים. ניתן לרכוש אותו...עולה 60 ש"ח וזה טוב יותר מכל ספר גרפיקה..כיוון שזה לטיפים מקצועיים ואין המדובר בטכניקה גרידא שאותה כל משתמש יוכל ללמוד אפילו מאדובי או כל ספר על תוכנה.
אגב, רשימה מדוייקת של תבניות לחפש והחלף קיימת גם בספר אינדיזיין של מנטור Cs3 כמובן.
נדמה לי שמצאתי גם באינטרנט את הרשימה המסודרת של תבניות אפשריות בחפש והחלף ומשמעותם, באם אתפנה, אאתר ואעלה לאתר.
אגב, קראתי המון ויש לי המון ספרים מקצועיים על פוטושופ שלדעתי בחלק מן ההרצאות פשוט אמרו את אותם טיפים, ויש לי עוד המון טיפים שלא אמרו ולא יגידו
לדעתי כדאי לערוך פינה או גלריה (אין לי מושג אם יש צורך בפורום נפרד) אך משהו מסודר לטיפים וכו'....זה מדהים...
ואגב, סבורתני שיכולתי להועיל גם בפורום פרסום וגם בפורום טיפוגרפיה וגם ללמוד,אין לי מושג מדוע מנהל האתר לא פותח בפני את הפורומים הללו. אנא בקשו ממנו עבורי ....
היות שאני עסוקה, אני שקועה טוב טוב בעבודה רצינית על שני כרכים לספר שכוללים עימוד ועיצוב רציני כולל איור, כך שאהיה טרודה ועמוסה, אך בכ"ז אשתדל מפעם לפעם לעקוב ולהגיב....
בהצלחה לכולם.....
ו:)

• הוסף לסימניות
התעניינתי במנטור, הם רוצים על החוברת 90 ש"ח. מה אתם אומרים? שווה?

• הוסף לסימניות
ונתנו. נראה לי שנוציא בתגובה ספר של סופר טיפים מהפורום הזה ולמיסטר life נמכור אותו ב-120, לא שקל פחות!
תורידו את סף הסקרנות עקבתי אחרי התגובות מבחוץ לא נראה לי שיש בשביל מה להסתקרן
(מה יותר פרקטי ופשוט מלשנות צבע של פריט?)

• הוסף לסימניות
טפטפת המחיר הרשמי הוא אכן 90 ש"ח, אך למנויי "זמן דיגיטלי" ישנה הנחה ל-60 ש"ח, אם מישהו/הי כאן רוצה אפשר לארגן קניה דרך מי שמנוי. (אני למשל...)
ואני מצטרף לזאפ שהמחיר של החוברת שווה, אמנם זה תקצירי הרצאות ולא כתוב בסגנון של ספר על התוכנות אבל למי שמכיר את התוכנות וצריך רק את הטיפים זה מעולה.
גמני מצטרף לזאפ, שההרצאות היו ברובן מעולות, קצת קשה לסכם הכל ככה על הכתב אבל באמת ננסה לעשות זאת בימים הקרובים בשמחה אם תהיה דרישה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;51912:
לא נראה לי שיש בשביל מה להסתקרן
אם לימדו את כל האפשרויות של חפש והחלף, אז הפסדתי.
אבל בינתיים לא נראה לי שאין כאן אחד שיכול לומר: מה בדיוק לימדו, כולם מדברים מסביב. אז או שהמרצים לא הסבירו טוב, וכמו שמענדי כתב באשכול סמוך, או ש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה