תעריף 2 בלילה, כמה כדאי לקחת??

• הוסף לסימניות
קטע מעניין שקרה לי אתמול בלילה:
אני מקבל הודעה בשעה 00:40 מאחד שנתקע וצריך עורך וידאו להרגע בכל מחיר.. למזלו, הייתי באיזור של המשרד שלו ובאמת קפצתי לראות מה הבעייה שם עד כאן הכל טוב ב"ה (.. חיים באושר עד עצם היום הזה).
עכשיו ככה, הגענו לשלב של התשלום הוא היה מרוצה עד הגג הגעתי אילו כמו מלאך משמיים והוא כבר רוצה לשלם, אבל לי יש כמה בעיות כאן:
1. קודם כל זה פעם ראשונה שאני נתקל בכזה מצב.
2. יותר מזה הוא מוכן לתת כמה שאני יבקש. אבל אין לי מושג (עדיין) כמה התעריף בשעות האלו.
3. מדובר בלקוח כבד עם מלא פרוייקטים בקנה וסביר להניח שהם יפלו לידיים שלי.

מה כדאי לי לעשות במצב הזה?! לשיכולכם..
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
מתמחר לו יקר יותר ומודיע לו שזה תעריף לילה?

• הוסף לסימניות
מתמחר מחיר רגיל, ואומר לו שהתעריף שלי לעבודת לילה הוא כפול אבל הפעם אני עושה את זה במחיר הרגיל.
הוא יידע שאם הוא צריך אותך שוב יעלה לו כפול. והוא יודע שאתה יודע גם לעזור לבן אדם שנתקע בלי לראות את השקל האחרון בארנק שלו.

• הוסף לסימניות
אם לא דיברתם מראש על סכום לתעריף לילה - ממליצה לא לקחת תעריף מלא.
תוכל לומר לו: הפעם אני נותן לך בתעריף רגיל, קח בחשבון לפעם הבאה.

• הוסף לסימניות
בכזאת שעה ולקחת תעריף רגיל? למה?
אני הייתי לוקחת כפול, ואם הייתי רוצה להרגיש לארג'ית כלפיו ובעלת חסד הייתי לוקחת 150% מהרגיל.

• הוסף לסימניות
אני חושבת,
לומר לו מחיר רגיל של בד"כ
ולהוסיף:
בשעות כאלו התעריף עולה ל..,
רק שבגלל שלא סיכמנו לפני, אני רק מודיע מה תעריף לילה מבחינתי ותראה אם אתה יכול לשלם. ומבחינתי זה בסדר גם אם לא - חצי מחיר מתעריף הלילה הרגיל שלי.

לומר ולהתכוון לזה. בכל זאת - אי אפשר לדעת מה מצבו באמת.
ואולי לגבי חצי מחיר בתעריף לילה - לא להוריד ישר, רק אם הוא מבקש או ממש לפני הסגירה.
מה דעתכם?

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר21;1877590:
אני חושבת,
ולהוסיף:
רק שבגלל שלא סיכמנו לפני, אני רק מודיע מה תעריף לילה מבחינתי ותראה אם אתה יכול לשלם. ומבחינתי זה בסדר גם אם לא - חצי מחיר מתעריף הלילה הרגיל שלי.

ואולי לגבי חצי מחיר בתעריף לילה - לא להוריד ישר, רק אם הוא מבקש או ממש לפני הסגירה.
מה דעתכם?

הרבה הצלחה!

מה ז"א לא סכמו?
יש מישהו חושב שעבודה לחוצה באמצע הלילה היא במחיר רגיל???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;1876956:
והוא יודע שאתה יודע גם לעזור לבן אדם שנתקע בלי לראות את השקל האחרון בארנק שלו.

למה לחשוב שהוא כזה מסכן,
כשמזמינים בעל מלאכה בכאלה שעות מובן שהתעריף יותר גבוה ואף כפול.
וכשהוא ביקש, הוא היה אמור לקחת את זה בחשבון.
אם הוא היה כ"כ לחוץ בכסף הוא היה אמור לברר מראש כמה יעלה התענוג.
ויתכן מאוד שתחתית הארנק מרופדת היטב בשטרות...

• הוסף לסימניות
אני הייתי אומרת לו:
המחיר לשעה X
המחיר לשעה בתעריף לילה Y
הייתי כך וכך שעות
שיעשה חשבון.

• הוסף לסימניות
חברים,
השיקול מתוך הארנק של הלקוח הוא שגוי.
הלך החשיבה צריך להתחיל מהכיס שלך, מהעסק שלך.

כמה שווה לך להשקיע בשירות לילי? בכמה שווה לך לספק אותו?
כמה שווה לך להשקיע להרגשה טובה ללקוח?
כמה שווה לך להוריד במחיר לשם כך? (האם בכלל יש צורך?...)

גם אם תגבה מחיר מלא וגם אם מחיר תעריף רגיל - תחשוב מתוך הכיס שלך, לא משלו. זה יותר מכבד אותך וגם אותו, ומעניק יישוב הדעת, סדר וניהול נכון ואמין.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר21;1877590:
אני חושבת,
ולהוסיף:

מה דעתכם?

הרבה הצלחה!

אין בנ"א שישלם לך אם את אומרת לו: תראה אם אתה יכול לשלם...
הוא הזמין עבודה--הוא אמור לשאול כמה זה עולה ואת אמורה לומר את המחיר ובזה זה מסתיים.

בלי כוונות נסתרות ומחשבות מיותרות.
תוצר=מחיר

וכמו שכתבו כאן כל אחד והשיקול שלו במחיר, זה לא של הלקוח.
אני חושבת שזה גם לא ממש הוגן לנסות להוציא כסף מלקוח לפי האפשרויות שלו,
יבוא לקוח אחר וישלם יותר או פחות על אותו מוצר? למה?

• הוסף לסימניות
נשמע שכולכם עובדים פה בחנות מכולת. במכולת יש אולי מקום להתחשב בכל אופן מדובר בלחם וחלב שזה קיום, אבל, עריכת וידיאו, שמעתי על המון אנשים שחיים מעולה בלי, זה בחירה של הלקוח, ואם הוא בחר לערוך סרט, הוא היה חייב להכין את התקציב, תפסיקו כ"כ הרבה לרחם על הלקוחות, בפרט, שמדובר בתעריף לילה.

• הוסף לסימניות
הבינו אותי פה קצת לא נכון. והגם שיש צדק רב ואמת בתגובותיכם

עדין, אני מאמינה שעל מחיר מסכמים. מ ר א ש.
זה לא נראה לי הוגן לבוא ולהאמין שהכל יסתדר בסוף עם התשלום.
זה באמת לא הוגן לעשות עבודה בכזו שעה ובכזו מסירות נפש - זה בטוח לקח יותר מחצי שעה של עבודה על המחשב... )
אבל לדעתי, הלקוח לגמרי ישלם כמה שמגיע אבל גם יתכן מאד שזה י'הא בשבילו סוג של חנק.
זה מה שמגיע לו והתוצאה שווה את זה. אבל אני מאמינה שכמעט בטוח שאדם שמבקש מצגת לא מעונין בגלל זה לפשוט את הרגל...
והאמת - זהו המוטו שלי
לקבל קליפ מקסים ומלא מסר בלי לפשוט רגל
אבל אני גם תמיד שמחה להחכים :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי בלר;1878750:
חברים,
השיקול מתוך הארנק של הלקוח הוא שגוי.
הלך החשיבה צריך להתחיל מהכיס שלך, מהעסק שלך.

כמה שווה לך להשקיע בשירות לילי? בכמה שווה לך לספק אותו?
כמה שווה לך להשקיע להרגשה טובה ללקוח?
כמה שווה לך להוריד במחיר לשם כך? (האם בכלל יש צורך?...)

גם אם תגבה מחיר מלא וגם אם מחיר תעריף רגיל - תחשוב מתוך הכיס שלך, לא משלו. זה יותר מכבד אותך וגם אותו, ומעניק יישוב הדעת, סדר וניהול נכון ואמין.

בצלחה רבה!

נחמי, את צודקת בכל מילה.
אבל חובה לומר ללקוח מה המחיר שלך לזמן המסוים הזה, לפני שהחלת לעבוד, או לפני שבאת, במקרה הזה לשטח.
לפעמים פיקוח נפש נגמר בשניה שהמחיר לא מתאים ללקוח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;1879287:
נשמע שכולכם עובדים פה בחנות מכולת. במכולת יש אולי מקום להתחשב בכל אופן מדובר בלחם וחלב שזה קיום, אבל, עריכת וידיאו, שמעתי על המון אנשים שחיים מעולה בלי, זה בחירה של הלקוח, ואם הוא בחר לערוך סרט, הוא היה חייב להכין את התקציב, תפסיקו כ"כ הרבה לרחם על הלקוחות, בפרט, שמדובר בתעריף לילה.

איפה המכולת שלך. אני מחפש כבר הרבה זמן מכולת שאפשר להתמקח בה על מחיר הלחם והחלב.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהמחיר צריך להיות במקרה זה תואם רגע האחרון, הרי זה ברור שלא צריך לדרוש מחיר רגיל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר21;1879398:
הבינו אותי פה קצת לא נכון. והגם שיש צדק רב ואמת בתגובותיכם

עדין, אני מאמינה שעל מחיר מסכמים. מ ר א ש.
זה לא נראה לי הוגן לבוא ולהאמין שהכל יסתדר בסוף עם התשלום.
זה באמת לא הוגן לעשות עבודה בכזו שעה ובכזו מסירות נפש - זה בטוח לקח יותר מחצי שעה של עבודה על המחשב... )
אבל לדעתי, הלקוח לגמרי ישלם כמה שמגיע אבל גם יתכן מאד שזה י'הא בשבילו סוג של חנק.
זה מה שמגיע לו והתוצאה שווה את זה. אבל אני מאמינה שכמעט בטוח שאדם שמבקש מצגת לא מעונין בגלל זה לפשוט את הרגל...
והאמת - זהו המוטו שלי
לקבל קליפ מקסים ומלא מסר בלי לפשוט רגל
אבל אני גם תמיד שמחה להחכים :)
אחי החריף כך אומר.
כשבני אדם עושים עסקה ואומרים שיסתדרו ביניהם על המחיר בסוף, זה תמיד מתפוצץ.
כי?
כי כל אחד בטוח שנסתדר הכוונה שהשני ילך לקראתו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה