תעריפים רוא"ח

• הוסף לסימניות
כמה אמור לעלות דו"ח שנתי וכמה הצהרת הון?
תודה

• הוסף לסימניות
הייתי מוסיף, כמה עולה פגישת ייעוץ ?

• הוסף לסימניות
אחרי הרבה המלצות הלכתי
להילה לוין
מחירים מצוינים, ומאוד מקצועית.
אם תרצי אכתוב לך את הטלפון שלה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
כמה מקובל לשלם על דוח שנתי במידה ולשני בני הזוג יש עסק פטור?

• הוסף לסימניות
אני משלם 1500 ש"ח (+מע"מ) לי ולאשתי
אצל רבקי היילברון
ממליץ בחום
אשמח לתת מספר טלפון

• הוסף לסימניות
רחל קראם - ברק חשבונאות ומיסים.

תותחית על! בקיאה בכל רזי החוק, ומייצגת את העוסק מול רשויות המס, ומנהלת את הכל בצורה מרשימה ויוצאת דופן!

היא גובה על דו"ח מע"מ דו-חודשי 600+מעמ, דו"ח שנתי 900+מעמ.

03-6185844

• הוסף לסימניות
העלות של הרו"ח זה השיקול האחרון
היילברון החזירה לי 60,000 מכסף שכבר שלמתי לרשויות המס !!!
איזה שירות אתה מקבל שווה הרבה יותר ממאתיים שקל......
054-852-9595

• הוסף לסימניות
היילברון החזירה לי 60,000 מכסף שכבר שלמתי לרשויות המס !!!
נשמע קצת מוגזם, היות שמס הכנסה מחושב לפי מקדמות, והרו"ח עושה את השיקול והשיקלול כמה אחוזים להגדיר לך, [כלומר, מס הכנסה שולחים לפי ראות עיניהם, והרו"ח משנה את הנתון הזה באופן עצמאי לפי מה שהוא חישב]... כך שנשמע מוזר ששילמת מקדמות בסכום כה גבוה, ועוד קיבלת החזר של 60,000 שקל...

או שנפלה כאן איזהשהי טעות הקלדה, או שיש כאן התנהלות לא מובנת של הרו"ח.

• הוסף לסימניות
פשוט הייתי מוגדר תושב חוץ בזמן שאני תושב ישראל....
כבר נכוויתי בעבר
חוזר ואומר שהעלויות הם השיקול האחרון !!!

• הוסף לסימניות
כבר נכוויתי בעבר
חוזר ואומר שהעלויות הם השיקול האחרון !!!
פשוט וברור. אין מי שחושב אחרת...
רק פותחת השרשור שאלה על עלויות, אז כתבתי..

מה גם שפחות או יותר, כולם גובים את אותו הסכום..
300+מעמ לפגישת ייעוץ.
300-350+מעמ לחודש, או 600-700+מעמ לדיווח דו חודשי.
ודוח שנתי 900-1000+מעמ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה