מידע שימושי תעשו לי סדר בכל נושא התקשורת

• הוסף לסימניות
בעקבות כמה אשכולות כאן בפורום, בדקתי את עלויות התקשורת אצלי בבית וכמעט התעלפתי.
4 קווי סלולר - דווקא בסדר.
אבל הטלפון הנייח והאינטרנט - לא העליתי על דעתי שכ"כ הרבה אני משלמת.
אז אני מנסה לקצץ בעלויות, אבל לא יודעת מה האפשרויות
כרגע יש לי קו של בזק עם 750דקות לחודש (חורגים תמיד, אבל לא שמתי לב) +אינטרנט של בזק וספק אתרוג.
ראיתי שיש קו טלפון של נטוויזן ב- 35 ש' לחודש עד 3600 דקות. והתקנה חד פעמי 99 ש'.
האם זה דורש עוד משהו או שזו העלות וזהו?
האם יש אפשרות יותר זולה?
מה לגבי אינטרנט? אילו אפשרויות קיימות?

• הוסף לסימניות
בהחלט, הצלחת ללכת על המסלול הכי יקר שיש...
את משלמת על תשתית בנפרד לבזק במקום לקחת אותה בעסקת חבילה דרך הספק (בנדל) - תשלום יקר ומיותר!
את בחרת את הספק היקר ביותר בארץ - אתרוג. ומבחינת הסינון הוא לא בהכרח הפתרון הטוב ביותר כיום.
בחרת קו טלפון דרך בזק שבאמת לוקחים מחירים בלי שום פרופורציות למתחרים.

דבר ראשון, גם אם לא תעשי שום שינוי באינטרנט, תניידי את הטלפון מבזק לנטויז'ן וכבר חסכת לפחות עשרות שקלים לחודש. ואגב די בקלות הם גם יורדים ל 30 לחודש. ועל הדרך הם גם משאילים לך מודם ראוטר ללא עלות.
ולגבי האינטרנט, אם חשוב לך להשאר עם אתרוג, תניידי אליהם את התשתית מבזק ותחסכי כמה שקלים נוספים לחודש.
ואם תחליפי לאחד מהספקים של נטפרי וגם תניידי אליהם את התשתית מבזק תחסכי כמה עשרות שקלים נוספים לחודש.

כאן יש לך את רשימת הספקים שעובדים עם נטפרי ומחיריהם, על המחיר שלהם מוסיפים עוד 15 לנטפרי. הטבלה שאת צריכה נקראת "חבילת תשתית וספק (בנדל)" נמצאת במקטע של "מחיר חיבור קווי".

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
רציתי לדעת גם לגבי תשתית. מה ההבדל בין תשתית של בזק לתשתית של HOT? מה כדאי לא רק מבחינת מחיר אלא גם מבחינת איכות - ניתוקים וכו'

• הוסף לסימניות
עוד שאלה, אם אני עושה טלפון של נטוויזו'ן, הראוטר שהם נותנים לי יכול לשמש אותי גם לאינטרנט, או שצריך 2 ראוטרים נפרדים?

• הוסף לסימניות
הפתרון הכי טוב לתקשורת של אינטרנט (WIFI) + קו טלפון זה נטוויז'ן (סלקום)
יש לי כבר יותר משנתיים קו שאני משלמת עליו עלות חודשית של 99 שח + סינון של אתרוג. זה נותן לי אינטרנט לכל הבית (בלי הגבלה) וקו טלפון.
עכשיו הייתי צריכה לקנות עוד קו בגלל שהילדים זקוקים לזה, בשיחת טלפון אחת הם התקינו לי קו נוסף בתשלום של 29.9 שח לחודש ואפשר לבטל מתי שרוצים.
אני ממש מרוצה.
ואין איתם בכלל בעיות קליטה.

• הוסף לסימניות
הפתרון הכי טוב לתקשורת של אינטרנט (WIFI) + קו טלפון זה נטוויז'ן (סלקום)
יש לי כבר יותר משנתיים קו שאני משלמת עליו עלות חודשית של 99 שח + סינון של אתרוג. זה נותן לי אינטרנט לכל הבית (בלי הגבלה) וקו טלפון.
עכשיו הייתי צריכה לקנות עוד קו בגלל שהילדים זקוקים לזה, בשיחת טלפון אחת הם התקינו לי קו נוסף בתשלום של 29.9 שח לחודש ואפשר לבטל מתי שרוצים.
אני ממש מרוצה.
ואין איתם בכלל בעיות קליטה.
וזה כולל תשתית? סליחה אם השאלות מצחיקות, אני כ"כ לא מבינה בזה.

• הוסף לסימניות
@קפה קפה
בנטוויז'ן יש בעיות קליטה במקומות קשים או שזה קווי כמו בזק?

במקרה של הפסקת חשמל (נכון שזה נדיר, אבל...) מה עושים כדי שהטלפון יעבוד?

• הוסף לסימניות
זה מבוסס על אינטרנט כך שאם נופל החשמל אין תקשורת.
אבל כמה זה קורה?

• הוסף לסימניות
אין בעיות קליטה. זה לא קשור.
להיפך, אני גרה במקום שאין קליטה בכלל אבל הנייחים עןבדים כל הזמן.

• הוסף לסימניות
@dafnat , אני אישית הייתי מעדיפה תשתית של בזק על הוט, וודאי וודאי כשכבר יש לך כיום תשתית בזק בבית. ולגבי הראוטר שמקבלים בחינם מנטויז'ן (= סלקום) זה באמת מכשיר אחד שכולל הכל (מודם, WiFi, שקע טלפון).

@קפה קפה , אשמח אם תשלימי לי כמה פרטים שאני אבין את הסיטואצייה שלך:
  1. אני מבינה שהתשלום של 99 לחודש לא כולל את אתרוג, נכון? כמה את מוסיפה על אתרוג?
  2. מה המהירות גלישה שנטויז'ן נותנים לך? 15 מגה 40 או 100?
  3. אתרוג בדרך כלל מתבססים על זה שהם הספק שלך. במקרה שלך אני מבינה שנטויז'ן הם הספק, אז איך את מקבלת את אתרוג? באמצעות "תוכנת אתרוג" שהתקנת על המחשב?

• הוסף לסימניות
1. התשלום החודשי לנטוויז'ן מורכב מתשתית + קו טלפון אך לא כולל את אתרוג. על אתרוג אני מוסיפה 60 שח. (תמיד אפשר להתווכח איתם)
2. לגבי המהירות אני חושבת שזה 100 (אין בעית מהירות בכלל) לגבי כמות - אין הגבלה על כמות המכשירים.
וכמובן גם אין הגבלה על השיחות.
3. אתרוג הם הספק שלי. (יושב על תשתיות של נטוויז'ן).

כמובן שאיני גורם מוסמך ותמיד מומלץ לפנות לחברות לבירור מקיף.

• הוסף לסימניות
2. לגבי המהירות אני חושבת שזה 100 (אין בעית מהירות בכלל)
זה שאין בעיית מהירות לא מהווה אינדיקציה. גם מהירות 40, למשל, יכולה להחשב אצלך (ובצדק!) כמצוינת. בחשבונית מנטויז'ן תוכלי לראות מה המהירות האמיתית שאת משלמת עליה.

למעשה כיום את משלמת פעמיים על ספק, גם לנטויז'ן ולא מנצלת אותו, וגם לאתרוג. רק שהחלק היחסי בתשלום לנטויז'ן על הספק באמת יוצא גרושים בגלל שזה חלק מחבילה כוללת.

בתכל'ס, גם אם נצא מתוך נקודת הנחה שיש לך באמת 100 מגה, את משלמת כיום 159 ש"ח לחודש על האינטרנט+טלפון.
על פי הטבלה מנטפרי שהבאתי בתחילת האשכול, אם @dafnat (או גם את :)) תעשו את התשתית+ספק אצל RL או 011 למשל, יעלה לך 89 לתשתית+ספק של 100 מגה, 15 לנטפרי עצמם, ו 35 לנטויז'ן על הקו - גם אם הם לא יעשו לך ב 30, מה שבדרך כלל הם עושים כמעט מעצמם.
ובמילים אחרות 139 לחודש לחבילה המקסימלית אם אין הנחות. עדיין 20 ש"ח פחות ממה שאת משלמת כיום לחודש.

• הוסף לסימניות
התשלום החודשי לנטוויז'ן מורכב מתשתית + קו טלפון אך לא כולל את אתרוג. על אתרוג אני מוסיפה 60 שח. (תמיד אפשר להתווכח איתם)
אני עושה ההיפך, משלם לאתרוג 99 ש"ח על תשתית+ספק. ולנטוויז'ן 29.9 על טלפון ביתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה