דרוש מידע תעשיית התקשורת

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע קצה חוט איך להיכנס לעבוד בתעשיית התקשורת ,מוכשרת בהנחייה \הגשה וכ'ו.לא מחפשת מאחורי הקלעים. בזמנו ניסיתי לפנות לכל מיני נשות תקשורת אך ללא הועיל...למי שאין קשרים ייתכן ואין לו סיכוי...ככה אני מרגישה.
אשמח אם יש למישהו רעיון \כיוון...
כמובן שמתכוונת רק בעולם של המגזר...

• הוסף לסימניות
בעולם התקשורת החרדי אין כמעט תפקידים שמתאימים לנשים, מה שמעיד א"ז - זה המציאות, ישנם בודדות ממש מגישות ברדיו החרדי, וגם זה בתנאים מאוד מסוימים.
מה שכן, כפי שצויין:
מחפשת מידע קצה חוט אך להיכנס לעבוד יבתעשיית התקשורת ,מוכשרת בהנחייה \הגשה וכ'ו.לא מחפשת מאחורי הקלעים. בזמנו
זה כן יש, כמו למשל עורכות באתרי חדשות - יש כאלו, מפיקות ועורכות תוכניות - פה ושם יש, וכו'...
שיהיה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בזמנו ניסיתי לפנות לכל מיני נשות תקשורת אך ללא הועיל...למי שאין קשרים ייתכן ואין לו סיכוי...ככה אני מרגישה.
אני לא מבין בזה, אבל אני יודע שהרבה גדולים נדחקו החוצה, אבל בגלל העקשנות שלהם הצליחו..
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה