תנו לי ביקורת תעתועי ראיה

• הוסף לסימניות
זה נראה אולי קסום, אבל במציאות החצר המשותפת הזו די ישנה ואפילו מוזנחת.
שאבתי השראה מהאשכול של @הדודה מלכי https://www.prog.co.il/threads/שבכל-יום.461537/
והעליתי כמה תמונות שצולמו בפרץ של צלמת שלא יכולה לראות דברים בלי להעביר אותם דרך עדשת המצלמה.
תהנו...
IMG_5491.JPG
IMG_5495 (2).JPG
IMG_5623 (2).JPG

IMG_5834 (2).JPG

• הוסף לסימניות
וואו, תמונות יפות
באמת צריך להתחיל לצלם את הדברים האלו, שאנחנו רואים כל יום ואומרים, חבל שאני בלי מצלמה ולא טורחים ללכת להביא אותה :)
ובעזרת פיקוס נכון מוציאים מהפינות הכי מוזנחות תמונות יפיפיות!!

• הוסף לסימניות
חחחח חמודה שאת!!
ההיא של השושנה - מטריפה!! וואוו.
גם 2 הראשונות מעניינות מאד.

וואו, תמונות יפות
באמת צריך להתחיל לצלם את הדברים האלו, שאנחנו רואים כל יום ואומרים, חבל שאני בלי מצלמה ולא טורחים ללכת להביא אותה :)
כ"כ צודקת!
צחקו עלי פה שאני משוגעת, אמרתי נכון, צלמים כבר אמרונ מזמן - זה עם משוגע ;)
וצילום זה הרבה מעבר למקצוע, זה חיות. זה ממש קריץ ;)
יש זמנים ודברים שלא יכולים לראות ולא לצלם...

• הוסף לסימניות
מדהים!
הטיפות של השושנה טבעיות??
זה מהמם!

• הוסף לסימניות
וואו, תמונות יפות
כ"כ צודקת!
צחקו עלי פה שאני משוגעת, אמרתי נכון, צלמים כבר אמרו מזמן - זה עם משוגע ;)
וצילום זה הרבה מעבר למקצוע, זה חיות. זה ממש קריץ ;)
יש זמנים ודברים שלא יכולים לראות ולא לצלם...
תפארת, איזו צלמת מסתובבת בלי מצלמה 7\24?;)
מכל מקום אפשר להוציא וואו, זה ידוע. חבל שלא העליתי תמונה של החצר העלובה והמוזנחת...:rolleyes:
כיום גם הילדים שלי כבר יודעים לרוץ אלי ולומר לי בהתרגשות 'אמא, תראי איזה יופי של פרח, תצלמי מהר...'
האחרונה יפה...........
תודה, גם אני אהבתי שם את אוירת השקיעה והזהב באויר.
מדהים!
הטיפות של השושנה טבעיות??
זה מהמם!
טבעי, מטל הבוקר. צולם ממש קרוב לזריחה.

• הוסף לסימניות
תפארת, איזו צלמת מסתובבת בלי מצלמה 7\24?;)
מכל מקום אפשר להוציא וואו, זה ידוע. חבל שלא העליתי תמונה של החצר העלובה והמוזנחת...:rolleyes:
כיום גם הילדים שלי כבר יודעים לרוץ אלי ולומר לי בהתרגשות 'אמא, תראי איזה יופי של פרח, תצלמי מהר...'

האמת שעם מצלמה מקצועית קשה לי להסתובב כל הזמן, היא כבדה, וגדולה. את הקומפקטית שלי הייתי סוחבת לכל מקום, זה תמיד היה בתיק, והקפדתי שיכנס גם בכיס, אבל עם מצלמה מקצועית, הלוואי שהייתי מצליחה להסתובב תמיד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה