תפאורה בוידאו

• הוסף לסימניות
אני צריכה לבצע תפאורה בוידאו למחזמר,
יש מישהי/ו שהתנסה בזה ויכול להביא לי רעיונות / דוגמאות או משהו?
רק בשביל ההתחלה - מה הולך היום וכדו', כי אף פעם לא ראיתי כזה דבר ואני רוצה לדעת ממה להתחיל...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
קודם כל- לעניות דעתי הקובעת- זה לא מספיק לעשות תפאורה רק בוידאו
מנסיון
מה שכן, מהמם לשלב וידאו בהתאמה לתפאורת הבמה
נניח: בית מזרחי בתפאורה והשטיח/טפט שבו, בגדול עם אפקט מעניין בוידאו
מטבח עם חלונות בבמה, וחלונות עם מזג אויר מתאים לסצינה במסך
וכן על זו הדרך
חשוב גם לדאוג למקם נכון את המסך, כך שהתאורה בבמה לא תפגע בו מידי
הצלחות!

• הוסף לסימניות
את לא מכירה את האנשים שרוצים את הדבר האחרון באופנה?
בלי קשר אם זה משרת את המטרה...

• הוסף לסימניות
כיף, למה לא, רק להוסיף עוד תפאורה ב-live

• הוסף לסימניות
שימי לב
צריך הקרנה הפוכה,האם האולם מתאים.

• הוסף לסימניות
עוד דבר זה לא הדבר האחרון באופנה----
אם את כותבת מילים תקפידי שהם יהיו בחלק העליון של המסך. לבן ע"ג שחור.

• הוסף לסימניות
למה דווקא למעלה?
המסך יהיה כנראה באמצע המסך, וההופעה לידו, משהו כזה

• הוסף לסימניות
אני גם בימאית וגם עורכת, ובדר"כ אם המילים למטה, והבנות רוקדות וכו הם מסתירות את המילים.

• הוסף לסימניות
ברור שזה מאד יפה לשלב תפאורה אמיתית, אבל זה בטח לא תלוי בך.
לדעתי אפשר לעשות תפאורה רק בוידאו , זה יכול לצאת מספיק יפה אם נותנים לזה את התלת מימד בצורה מתאימה.
מה שכן - יש כל מיני רעיונות והברקות מה לעשות על המסך, אבל זה ע"פ רוב רעיונות שקשורים לטקסט ולרעיון של ההצגה.
המילים צריכות להיות למעלה כדי שהשחקניות לא יסתירו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;710611:
שימי לב
צריך הקרנה הפוכה,האם האולם מתאים.

לא בהכרח
צריך מסך שסופו מעל גובה המופיעות, ומקרן מלמעלה, כך שהזוית בין המקרן למסך לא תפגע במופיעות.
אם באולם יש קבינה גבוהה, יש מקרנים עוצמתיים שמקרינים ממרחק באופן מעולה. (שווה להשקיע רק כשהמסך גדול מאד!)

בקשר לתפאורה- מנסיון שראיתי, אם את רוצה שהמסך ישמש ממש רקע ויתן אוירה למחזמר, לא מספיק שהוא מופיע בצדדים, עדיף שיהיה מסך אחד גדול מאד מאחורי המופיעות, גם אם התאורה פוגעת במסך מידי פעם ומאירה אותו.
וכמו שהזכירו קודם- את הכיתוב (אם יש) מומלץ באמת לעשות לבן ע"ג שחור, כדי שיראה בכל מצב, גם כשהמסך מואר.

והמלצה אחרונה- כדאי שתראי את המחזמר, פחות או יותר לפני שאת עורכת כדי שתוכלי להתאים את עצמך, בקצב, בתוכן, בתנועות, בסגנון...

והמלצה אחרונה אחרונה- אל תשקיעי מידי הרבה ברקע כי אחרי הכל הוא רק תפאורה והפוקוס אמור להיות על המופיעות.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מבחינה טכנית, העול הוא לא עלי, אני אמורה לקבל את ההוראות מהמפיקה.
אני רוצה לשמוע פחות או יותר מה הולך היום, איך זה אמור להראות וכו'

• הוסף לסימניות
נגיד אם מדובר על עירה. אז עירה. אם יורד שלג פתאום אז תני שלג תלת מימד ומשחקי תאורה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שוב ערב יו"כ.

חושבת על השנה שחלפה. על הפורום ששירת אלפי גולשות, הביא מתכונים, רעיונות, מנות מכל הסוגים להרבה מאוד בתים בישראל.

לוחשת תודה לבורא העולם על עוד שנת שגשוג של הפורום. מודה על עוד ימים, שבועות וחודשים של זכות להביא לנשות ישראל במה נקיה של עידוד, סיוע והצלחה במטבח.

ובתוך כך גם מבינה שמטבע הדברים, יתכן ויש נשים שקצת נפגעו השנה. אם זה בגלל שמירה על הסדר הטוב ואכיפת חוקי הפורום וחוקי פרוג הכלליים, אם זה מענה שאולי נתתי בקוצר רוח [קורה, בן אדם וכו'], אם זה הודעה של מישהי שנמחקה/נערכה מסיבות אלו ואחרות, וכתוצאה מכך היו אי אלו הרגשות לא נעימות.

חשוב לציין, אין כאן שום דבר אישי כמובן. הכל נעשה מרצון להיטיב עם הכלל במקסימום האפשרי. בדרך היעילה, הנעימה והנכונה ביותר. מתוך שמירה על צביון הפורום שיהיה כזה שמתאים לנו, נשות עמ"י, לגלוש בו.
המטרה היחידה העומדת לנגד עיניי היא להביא את הטוב ביותר, בצורה הטובה ביותר ובאופן שיענה על דרישות ההלכה בגלישה בצורה המדוייקת ביותר.

לפעמים, המטרה הזו מביאה למחיקה של הודעות שאינן ענייניות, יש כאן פורום שחשוב לשמור בו על שיח ענייני היות והוא פורום כללי שנהנים ממנו גם גברים, על אף שלכאורה רובינו כאן- נשים.

לפעמים, נמחקות הודעות שלא תואמות את הכללים. כללי הפורום- המופיעים בבירור בראש הפורום, וכללי פרוג הכלליים.

לפעמים, נערכות הודעות מתוך צורך להישאר בקו שהותווה לפורום.

לפעמים הרצון של חלק מהגולשים לא נענה, מכלל השיקולים שסביב. יש כאן בפורום ב"ה אלפי משתתפים, קשה עד בלתי אפשרי לרצות את כולם. כל אחד ודעותיו הוא. כל אחת ורצונותיה, והשקפתה לגבי נושאים כאלו ואחרים בפורום.
כל אלו, עלולים לעיתים להביא להרגשה לא נעימה.

ההרגשה הלא נעימה הזו- היא גם מנת חלקי. בכל פעם שעלי לערוך הודעה או למחוק אחת כזו, אני עושה זאת בכאב לב גדול, אבל מתוך תחושה אמיתית של שליחות למען הכלל. אני מבטיחה שהכל נעשה מתוך רצון כן ואמיתי להגיע למירב הבקשות ולהביא את המיטב.
ובכל זאת.

על כן, בזמן זה של ערב יו"כ, אני מבקשת מחילה מכל מי שנפגע ממני ומהניהול דכאן. מפעולה כזו ו אחרת שבה נקטתי.
אם נפגעתם- אשמח שתמחלו בלב שלם. לא היו כאן מעולם מניעים אישיים. כך דרכם של אנשי ציבור, בעבודתם יש מי שלעיתים נפגע למרות כל הרצונות הטובים.

ואם נפגעתם ואתם רוצים ליידע אותי על כך, אשמח לשוחח באישי.

בתקווה גדולה לגמר חתימה טובה לכולם
לשנה שבה יתקבלו כל התפילות ויתמלאו כל המשאלות לטובה, ובהודיה על העבר ובקשה מבורא עולם על העתיד.

וכמובן,
כמנהלת, יש ונפגעתי אני מהודעות שונות, והריני מוחלת וסולחת בלב שלם לכולם.

בתפילה שלא תבוא קלה על ידינו לעולם.

גמר חתימה טובה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה