נכתב ע"י שוהם;915897:כוונתי היתה לעיצוב במה מכובדת של רבנים
בארוע של מוסד גדול,
מפות פרחים וכד'
נכתב ע"י topo;915997:ישראל וועג מבני ברק
מרח' קהילות יעקב
נכתב ע"י סופרת;916443:את לא זקוקה לתפאורה,
אלא לחברת הפקות או לחברה המשכירה ציוד לבמות
ישראל וועג מבני ברק, מניסיון בארוע שלי, מעולה.
052-7634415
יודעת מה הכתובת של אסתי כהן במה ברמה באשדוד?כן, יש את במה ברמה... כככה נראה לי קוראים לה-אסתי כהן מאשדוד.
יש גם את תפארת גם עושים דברים מדהימים מאוד תפאורה וחיפוי קירות מעוצבים. מאוד יפה מניסיון שווה לעבוד איתםאת לא זקוקה לתפאורה,
אלא לחברת הפקות או לחברה המשכירה ציוד לבמות
ישראל וועג מבני ברק, מניסיון בארוע שלי, מעולה.
052-7634415
יש את תפארת גם עושים דברים מדהימים מאוד. תפאורה וחיפוי קירות מעוצבים. מאוד יפה מניסיון שווה לעבוד איתם יש לי שני מספרים 0583213210 0527669543האם יש חברות שמתמחות ומארגנות תפאורת במה לארועים?
וואוו ממש דברים יפים משהו יודע פה מה המחיריםיש את תפארת גם עושים דברים מדהימים מאוד. תפאורה וחיפוי קירות מעוצבים. מאוד יפה מניסיון שווה לעבוד איתם יש לי שני מספרים 0583213210 0527669543
ישם לי פה גם קישור של התמונות שלהם
יש לך שני מספרים תתקשר אליהם ותשאל אותם. זה הולך כל דבר מחיר אחרוואוו ממש דברים יפים משהו יודע פה מה המחירים
מה שאני יודעה שהמחירים שלהם סבירים מאוד לרמת ההשקעהיש לך שני מספרים תתקשר אליהם ותשאל אותם. זה הולך כל דבר מחיר אחר
מניסיון עבדתי כבר עם הרבה חברה אין על השירות והעבודה של תפארת,יש גם את שפיגעל שהוא ממש ממש זול ויפה ברמות
אם את רוצה יש לי תמונה של אירוע שלו
המספר שלו
0534145977
הוא מתעסק בתפאורה עצמה ובדים באירועים,מניסיון עבדתי כבר עם הרבה חברה אין על השירות והעבודה של תפארת,
יש להם חופה רבנית כולל נברשות מטורפים ומעקים מזהב ששווה מיליון דולר,
יש להם ביצועים מטורפים. מניסיון
נראה לי שתפארת מתעסק גם בפרחיםהוא מתעסק בתפאורה עצמה ובדים באירועים,
התכוונתי עלנראה לי שתפארת מתעסק גם בפרחים
יש גם את שפיגעל שהוא ממש ממש זול ויפה ברמות
אם את רוצה יש לי תמונה של אירוע שלו
המספר שלו
0534145977
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //