תפגיזו רעיונות...

• הוסף לסימניות
מחפשת מתנה לאישה של התורם שתביע את הערכה שלנו אליהם. ( לא מוגבלת בתקציב.)
ומשהו מקורי ואישי ( שא"א לקנות בחנות)- כדוגמת אלבום דיגיטלי עם תמונות המוסד. וכ'ו
אבל יותר ברמה ויותר מקורי.
אנא תבריקו עם הרעיונות היצירתיים שלכם!!!

• הוסף לסימניות
יש לי בת דודה שמציירת על קלף, עבודת יד משהו מהמם!

• הוסף לסימניות
-כמו שהציעו לך - ציור על קלף אולי אשת חיל ולמסגר.
-מגזרת נייר אמנותית ממוסגרת
-תמונה ממתנאל

• הוסף לסימניות
תודה על הרעיונות,
אבל אני מחפשת משהו ייחודי שהם עדין לא קיבלו משום מוסד,
נכון שא"א לקנות את הדברים הנ"ל בחנויות, אבל אלו רעיונות שעוד מוסדות יכולים לעשות...
כן הייתי רוצה אולי לשלב תמונות מהמוסד אבל לא בצורה של אלבום...
יש לכם עוד רעיונות בכיוון שלי?

• הוסף לסימניות
סרט ערוך יפה של עניני המוסד, עם שיר ברקע שתכתבו במיוחד ותקליטו משהו מרגש
ו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם יש לה יחוס... (ואולי גם אם לא) אפשר להכין לה אילן יוחסין יפה,

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות כלי מרשים מקריסטל ולהטמיע בפנים בלייזר תמונת המוסד והקדשה...

• הוסף לסימניות
אצלנו מכינים לפעמים, לתורמים הגדולים,
לוח שנה אישי עם ימי הולדת וארועים עם תמונות המשפחה...

• הוסף לסימניות
פיקצ'ר פרפקט,
תמונה בתוך זכוכית

• הוסף לסימניות
פעם עשינו לתורם אלבום דיגיטלי, בפוטו סטודיו, בגאולה י-ם.
זה היה יפיפה, בכריכת עור, והדפים היו ממש קרטון כמו אלבום של חתונה.

את הגרפיקה אנחנו היינו צריכים לעשות, ורק הבאנו לו את הקבצים.

• הוסף לסימניות
אצלנו פעם נתנו קופסה קטנה מזכוכית ובפנים היה בקטן המוסד עשוי מגבס וצבוע כמו במציאות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה