~תפודים~

• הוסף לסימניות
תאורה טבעית..
יצוא לפרוג2.png

• הוסף לסימניות
מקסים וממש מגרה.
הצבעים נראה לי ממש זוהרים, אבל אולי זה המסך שלי

• הוסף לסימניות
וואוו, מגרה לגמרי!!
קומפוזיציה מעולה, בעיני.
גם לי נראה קצת זוהר הצבעים...
אבל יכול להיות שזה התצוגה של האתר.
אהבתי גם את מיקום הלוגו....

• הוסף לסימניות
או שנשפך לה שם כורכום...

מגרה מאוד!!! ועכשיו אני רעבה על הבוקר...

• הוסף לסימניות
מקסים וממש מגרה.
הצבעים נראה לי ממש זוהרים, אבל אולי זה המסך שלי
תודה!
הצבעים מעט זוהרים (כך זה היה במקור, בגלל התבלינים...)
יפהפה!!
אהבתי ממש!
וואוו, מגרה לגמרי!!
קומפוזיציה מעולה, בעיני.
גם לי נראה קצת זוהר הצבעים...
אבל יכול להיות שזה התצוגה של האתר.
אהבתי גם את מיקום הלוגו....
תודה רבה, כיף לשמוע:)

או שנשפך לה שם כורכום...

מגרה מאוד!!! ועכשיו אני רעבה על הבוקר...
:p;)
תודה

• הוסף לסימניות
מקסים!
ממש מגרה!
גם אצלי מידי זוהר

• הוסף לסימניות
יפה שזה זוהר
מגרה
עיצוב מושלם!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את הקומפו...
אלוףףף

• הוסף לסימניות
וואו! מגרהההההה:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה