תפוחון

• הוסף לסימניות
עשיתי עבודה קטנה אשמח לשמוע הערות זה כולל ריג אולי אני יעשה אנימציה קטנה :)

קבצים מצורפים

• APPLE01 copy.jpg
    KB 129.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מתוק

• הוסף לסימניות
חמוד לגמרי
מה צורת העבודה?

• הוסף לסימניות
סקיצה(ציור)
בנית צורה בסיסית בתלת מימד ויצרת טפולגיה לעינים פה אף
שיפורים
שיפורים....
חומרים טקסטורות(צילמתי תפוח :))

• הוסף לסימניות
מיוחד!
אני חושב שצורת התפוח הפוך, אמור להיות רחוב מלמעלה וקצר מלמטה

• הוסף לסימניות
נכון אבל אז הוא יהיה פחות מתוק
העדפתי להפוך סדרי בראשית העיקר שהיה חמודון

• הוסף לסימניות
מהמם!
אני רואה אותו רץ בתוך איזה סלט פירות ו'משפריץ' לכל הכיוונים:)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, חמוד ומושלם.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
מעניין איך יראה הסרט.
זה במנטל ריי?
אולי תנסה ווירי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;1200842:
יפה מאוד.
מעניין איך יראה הסרט.
זה במנטל ריי?
אולי תנסה ווירי?

זה ווירי אל תדאג :)
אני צריך לנסות איך לקצר בזמני רינדור יש אפשרות לשמור את החשובים שלו הוא לעשות אפיה אם למשהו יש מידע איך לעשות את זה אני ישמח לקבל
פשוט כמעט הכול שם זה SSS

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה קבלה;1201484:
זה ווירי אל תדאג :)
אני צריך לנסות איך לקצר בזמני רינדור יש אפשרות לשמור את החשובים שלו הוא לעשות אפיה אם למשהו יש מידע איך לעשות את זה אני ישמח לקבל
פשוט כמעט הכול שם זה SSS
ברשותך, מספר הערות.
לענ"ד, תותר על SSS הוא לא נחוץ כאן.
אולי לעלים של התפוח, אבל... לא צריך.
ה-SSS יוצר אפקט שבו רואים את קרני האור עוברים דרך האובייקט, ויוצרים גוונים שונים בהתאם לעובי.
אם אתה רוצה ניתן במטריאל הרגיל של ווירי ליצור משהו בסגנון, אבל, כמה עלים של תפוח ראית שיש להם את האפקט הזה?

לגבי זמני רנדור, ישנם כמה וכמה אפשרויות, בינהם ביקינג (אפיה), וכמה דרכים ושלבים שמוכרחים לעשות כדי ליצור אנמציה בווירי, ללא פליקרין (ריצוד) שנגרם בשל ה - GI.
במקרה שלך, שבו האנימציה לא מורכבת מריבוי פוליגונים, לענ"ד זה אמור לרוץ.

לגבי עשית תפוח בווירי, העלתי סרטון ל"קופי", בעז"ה בלנ"ד, אעלה לינק לסרטון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה