נכתב ע"י זוהר טל;1645624:רוצה עוד מתכון?
צריך קצת סבלנות אבל זה שווה.
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות לא עד הסוף, שהתפו"א ישאר שלם אבל פרוס ברובו (מובן?)
מעמידים הכל בתבנית עמוקה ח"פ.
מכינים רוטב משמן, כל התבלינים האפשריים ועשבי תיבול - פטרוזיליה, כוסברה (אני שמה רק פטרוזליה)
אפשר להוסיף עוד קצת מים אם רוצים הרבה רוטב.
מפזרים על התפו"א.
חותכים פלפלים לקוביות קטנות ומכניסים בין החריצים של התפו"א (לא חובה, אבל מוסיף טעם ויופי)
מכניסים לתנור בחום בינוני, ומידי פעם לוקחים עם כף מהרוטב שנשפך ושופכים חזרה על התפו"א.
אופים בערך שעה , עד שמשחים קצת למעלה.
לגבי העיסוי יש לי פטנט מעולהנכתב ע"י השראה;1645886:וכן בעיסוי תפוחי האדמה.
נכתב ע"י sth;1646246:לשים בתבנית קוביות תפו"א.
בצלוחית לערבב: פלפל שחור, הרבה פפריקה מתוקה, אבקת מרק עוף ושמן.
לשפוך מעל התפו"א ולערבב היטב. (אני שמה שקית על היד, ומערבבת עם היד)
לאפות פתוח בחום הכי גבוה עד שהתפו"א רכים ומשחימים מעט.
בתאבון!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים