- הוסף לסימניות
מקסים!!! אואוו!!וואו @רוחי בלבוחי הכנתי אתמול יצא טעייייים
לא להאמין שזה רק 2 דק' עבודה
לא יכולתי לותר על שום אז הוספתי הריח שהיה בבית.... תענוג!!
תודה רבה לך!!!
מקסים!!! אואוו!!וואו @רוחי בלבוחי הכנתי אתמול יצא טעייייים
לא להאמין שזה רק 2 דק' עבודה
לא יכולתי לותר על שום אז הוספתי הריח שהיה בבית.... תענוג!!
תודה רבה לך!!!
רעיון מעולה!! ונשמע טעים ממש!!עשיתי שוב
זילפתי מלמעלה מעט דבש, הוסיף לקירמול
לא.@רוחי בלבוחי אם אני אקלף יצא פחות טוב?
מה זכיתי שציטטת אותי?יצא מושלם לא היה מרק בצל שמתי מרק פטריות
כנראה רצתה לחזור על שאלתך לגבי קרצוף התפוחי אדמה.מה זכיתי שציטטת אותי?
ילך עם אבקת מרק עוף?זה נהדר עם פטריות, אבל תנסי עם בצל זה עולם אחר וטעייים ברמות.
ירוץ.
אבל יש משהו בגס......
בעיקרון תפוחי אדמה בתנור אפשר לתבל במגוון תיבולים וזה יצא נהדר.י
ילך עם אבקת מרק עוף?
אני מתנצלת, באמת מתנצלת... קבלו את סליחתי.
תודה אייזה יופי!!☺@רוחי בלבוחי יצא מושלם!!
משוגעת על המתכונים שלך, אחד אחד!!
אייזה יופי!!יצא מדהים, תודה
(יכול להיות שלילדים עדיף לשים עם השמן מלח דק ולא גס)
הקליפה כלפי מעלה, אפילו שזה לא הכי קריטי אבל זה משביח.@רוחי בלבוחי לשים את התפוחי אדמה שהקליפה כלפי מעלה או למטה?
בהצלחה!!!וואו,
רצה להכין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים