תמונות מושלמות וילד בונבון
B BLIMY משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 10/9/20 הוסף לסימניות #21 תמונות מושלמות וילד בונבון
מירי זיידנר משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי 11/9/20 הוסף לסימניות #22 מירי מטורף........... הסט והעיבוד!!! והילד !!!!
ד דדד משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 11/9/20 הוסף לסימניות #23 איזה טירוף! העיבוד מושלם הלוקיישן הסטיילינג והבגד (את אמיתית שזה בן?!) קצת הפריע לי שהוא בלי גרביים, זה לא הכי טבעי ליער וגם לא מתאים לסגנון הכללי. לדעתי הולך פה יותר גרביים רגילות/תחרה או מה. אבל זה באמת כי הכל מושלם!
איזה טירוף! העיבוד מושלם הלוקיישן הסטיילינג והבגד (את אמיתית שזה בן?!) קצת הפריע לי שהוא בלי גרביים, זה לא הכי טבעי ליער וגם לא מתאים לסגנון הכללי. לדעתי הולך פה יותר גרביים רגילות/תחרה או מה. אבל זה באמת כי הכל מושלם!
Yael T משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 11/9/20 הוסף לסימניות #24 ואווו מהממם - והעיבוד יפה!
מ מירי דייטש משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 13/9/20 הוסף לסימניות #25 נכתב ע"י ass: ואווו מהממם - והעיבוד יפה! לחצ/י כדי להרחיב... תודה! נכתב ע"י מירי זיידנר: הסט והעיבוד!!! והילד !!!! לחצ/י כדי להרחיב... תודה מירי!
נכתב ע"י ass: ואווו מהממם - והעיבוד יפה! לחצ/י כדי להרחיב... תודה! נכתב ע"י מירי זיידנר: הסט והעיבוד!!! והילד !!!! לחצ/י כדי להרחיב... תודה מירי!
ז זוהרית כהן -סטודיו B זוהרית כהן-כל תמונה סיפור מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 13/9/20 הוסף לסימניות #26 מיוחד!!!
T tzipi.w משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 14/9/20 הוסף לסימניות #28 יוו, המבט שלה... העיבוד משגע.
ת תפארת שיש מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי צילום מקצועי 15/9/20 הוסף לסימניות #29 אמאל'הההההההההה!!! מטורף!!! מה זה??? ואל תגידי לי שזה בן!!!! נסיך יפיוףףףף....
ד דסי לבל צלמת משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי בוגר מכללת פרוג 15/9/20 הוסף לסימניות #30 אלופהה וואוו!!! אצל מי למדת עריכה??
מ מירי דייטש משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 16/9/20 הוסף לסימניות #31 נכתב ע"י תפארת שיש: ואל תגידי לי שזה בן!!!! נסיך יפיוףףףף.... לחצ/י כדי להרחיב... בן... נכתב ע"י tzipi.w: העיבוד משגע. לחצ/י כדי להרחיב... תודה נכתב ע"י דבורי ליברמן: פוסטר!!! לחצ/י כדי להרחיב... איזה כיף לקרוא נכתב ע"י דסי לבל צלמת: אלופהה וואוו!!! אצל מי למדת עריכה?? לחצ/י כדי להרחיב... תודה למדתי פרטי\פרוג\וסדנאות...
נכתב ע"י תפארת שיש: ואל תגידי לי שזה בן!!!! נסיך יפיוףףףף.... לחצ/י כדי להרחיב... בן... נכתב ע"י tzipi.w: העיבוד משגע. לחצ/י כדי להרחיב... תודה נכתב ע"י דבורי ליברמן: פוסטר!!! לחצ/י כדי להרחיב... איזה כיף לקרוא נכתב ע"י דסי לבל צלמת: אלופהה וואוו!!! אצל מי למדת עריכה?? לחצ/י כדי להרחיב... תודה למדתי פרטי\פרוג\וסדנאות...
רק הוא! משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 15/8/21 הוסף לסימניות #33 מושלם!!!!!!!!!!!!
ר רותי טובי צלמת אופנה ילדים ומשפחה מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי 15/8/21 הוסף לסימניות #34 קסום!! שימי לב שבשניה נשארו לך שאריות של עריכה..
הדר בן חמו משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 18/8/21 הוסף לסימניות #37 מה זה הדבר הזה!!! התמונה השניה מהממת!!! עיבוד מושלם!
9 999 ריצ'ל משתמש מקצוען צילום מקצועי הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים 18/8/21 הוסף לסימניות #38 מה זה הדבר המתוק הזה??????? מפטיחה לך שחשבתי שהוא בת
חנה סלמה משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג כתיבה ספרותית איור מקצועי צילום מקצועי 18/8/21 הוסף לסימניות #39 הראשונהה איזה תאורה מהממתת
שני טויב משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 22/8/21 הוסף לסימניות #40 תמונות מדהימות!
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת