ככה,להעליב את התפוחים רק בגלל חמיצותם??נכתב ע"י שושיה;1066131:למה התפוחים החמוצים המכוערים האלו?
אין על גרנד או האדומים הנוצצים של שנה טובה.
נכתב ע"י יונה יונה;1066135:אהבתי,
רק את סגורה על הנטיה המטורפת לכתום בפנים?
(ברקע אהבתי אותה)
נכתב ע"י RacheliM;1066189:תודה,זה מגיע בעסקת חבילה...![]()
חחח..יש לי גם רגילות...אני מאד אוהבת את אלה...נכתב ע"י dem;1066192:יש לך תמיד אפקט מסוים על התמונות, כמו של אינסטגרם - לא?
מיוחד מאוד!!
נכתב ע"י יונה יונה;1066197:שמעת על שכבות התאמה+מסכות?
כמובן שבצורה עדינה.
או שאת מתנגדת לעיבוד סלקטיבי.
עריכה: הוספתי תמונה, עריכה עדינה מאוד.
נכתב ע"י RacheliM;1066217:תאמיני לי שאני יודעת לעשות את זה לבד...זה פשוט לא מתאים.
![]()
נכתב ע"י יונה יונה;1066229:מאמינה.
אפשר לקבל הסבר ל"לא מתאים"-
חוץ מאם את נגד מסכות בעיבודים.
כי לדעתי הכתום מציק על הפנים, (שלא לדבר על הדפסה... זה יצא גרוע!)
נכתב ע"י יונה יונה;1066258:אממ... לא איזנתי לצבע שונה, בכוונה- כדי לשמור על הסגנון,
אלא רק הורדתי רויה לכתום באזור- כך שזה לא שינוי צבע.
זה נטו תאורה טבעית???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים