• הוסף לסימניות
כלל הזכויות שמורות

קבצים מצורפים

• מלכות שינוי - עותק.jpg
    KB 70.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
פחות או יותר כן...
זה עדיין גולמי--?... (מקווה שכן)
:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה על החוצפה:mad:
אני מחזירה את הציור לקדמת הבמה כי חשובות לי התגובות ...
מהה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה כהן;1706329:
סליחה על החוצפה:mad:
אני מחזירה את הציור לקדמת הבמה כי חשובות לי התגובות ...
מהה??

האם זו חוצפה לבקש חו"ד?
הציור מקסים! מבטא מאד!
משום מה יוצר רושם שהוא עדיין לא גמור.
אולי תנסי קצת להחיות עם צבעים יותר חיים?

• הוסף לסימניות
כתבתי תגובה ארוכה ומפורטת וברגע ששלחתי אותה קאתר קרס לי,,, אוף :)

אין לי סבלנות לשחזר...
אבל בגדול,
לציור יש אמירה עוצמתית במיוחד, היטבת להעביר את התחושה, בעיקר בלב עם הדמעות.
אהבתי את הנביעה של הדמעה מתוך הלב השבור, ממש מרגישים את הכאב.

יש מקום לשפר את הקומפוזיציה ולחזק קצת את הגוונים של שאר הלמנטים
(למרות שאני מניחה שיצרת את הניגודיות בכוונה, עדיין אפשר לתת יותר נוכחות ליד ולספר תוך כדי שמירה על העוצמה שבניגוד)

• הוסף לסימניות
ציור מיוחד ביותר! רק שגם עכשיו, אחרי שצפיתי בו כמה פעמים, עדיין נראה לי כאילו יש מין 'פרצוף' בלב שיוצא ממנו משהו (?!?!?!)

אולי קצת להבהיר את ה'שבר' המכרזי של הלב?

ושוב, מוצלח מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה