תפילות בדחיפות!!!!

• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ע"א - ע"ה
בשורות טובות ורפואה שלמה במהרה

• הוסף לסימניות
ע"ה- פ'
תזכו לבשר בשורות טובות
תודה על העדכונים, אנא המשיכו לעדכן זה ממריץ להתפלל
ואני חושבת ששוה כל "פרוג" ולו רק בגלל הצלת הנפשות שעושים כאן המשתתפים ע"י התפילות!

• הוסף לסימניות
צ-צה מחר בעז"ה' (אני לא אומרת תהילים בלילה)
רפואה שלמה ובשורות טובות!

• הוסף לסימניות
צ"ה- ק"ז.

תודה לכולם, שנזכה לבשר בשורות טובות...

• הוסף לסימניות
קל"א - קמ' כולל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב הצפון;591815:
מה המצב כרגע?
שיהיה רפואה שלימה!
ק"מ- ק"נ.
תודה לכולם!
בקשר לאחיינית שלי (שאת שמה הוספתי באמצע האשכול- אפרת בת גלית- סיגלית) בע"ה אבשר רק טוב... אבל כרגע אין חדש...
היא התעוררה, אבל עדיין מחוברת למכשירים... מחכים לתשובה שתהיה בסוף שבוע הבא...
ממשיכים להתפלל....
כדי שתהיה פעולה נמשכת, אני מתחילה עוד ספר,
א-י.
לרפואת:
שינדל בינה בת רייזל
אפרת בת גלית (סיגלית).
ויעקב בן יהודית (מהאשכול הסמוך...)
בתוך כל שאר חולי עם ישראל.
תודה!

• הוסף לסימניות
יא' - יד'

• הוסף לסימניות
ב"ה, הילדונת מתחילת האשכול כבר התעוררה, ההנשמה הוסרה, והיא נושמת בעזרת הראות החדשות, עדיין יש על מה להתפלל, אבל, ב"ה, ההתקדמות נפלאה, והרופאים מרוצים!!!
שתבשרו תמיד רק טוב!!!

• הוסף לסימניות
ט"ו- כ"ו רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
מ-נ

תזכורת:
השבת שבת מברכים - האדמו"ר הריי"צ הנהיג לומר את כל ספר התהילים בשבת בבוקר בהשכמה.
ניתן לומר גם לזכות ולרפו"ש כל הנזכרים לעיל בתוך שאר חולי ישראל.

• הוסף לסימניות
נ-ס
מקווה שיהיה לי זמן היום, אם לא אז בשבת בלי נדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה