שלי ושלכם שלה הוא:
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
למישהו יש אפשרות להעלות הקלטה של תפילת מעריב ראש השנה ליטאי ישיבתי?
רוב תודות!
רוב תודות!
למישהו יש אפשרות להעלות הקלטה של תפילת מעריב ראש השנה ליטאי ישיבתי?
רוב תודות!
www2.kolhalashon.com
יש מצב לעלות שוב?בית מתתיהו - ר' אלעזר שושן - תשס"ט – Google Drive
drive.google.com
מצטרף לבקשה.יש מצב לעלות שוב?
תודה רבה
www2.kolhalashon.com
יש לך מקודם את של הרב שכטר מבית מתתיהו, הוא ממש חזן בעל רגש ומומחה גדול.למי שיש הקלטות של תפילת שחרית שני הימים ישיבתי לא משנה מאיפה אשמח אם יוכל להעלות
תודה
לא ידוע לי שיש
אולי הקלטה אחרת של מישהו אחר יש לכם? (הנני העני)לא ידוע לי שיש
משום מה ההקלטה של בית מתעס' מתשס"ט מתחילה בקדיש
לא ברור למה ??
המכשיר הרי הקליט כל החג ?
לא ידוע לי שיש
משום מה ההקלטה של בית מתעס' מתשס"ט מתחילה בקדיש
לא ברור למה ??
המכשיר הרי הקליט כל החג ?
www2.kolhalashon.com
זה ר' לוי יצחק מחדק"סKol Halashon
www2.kolhalashon.com
שמעתי עכשיו שוב את הקטע של זכרונות (הקלטות 11-12)בית מתתיהו - שושן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים