מידע שימושי תפילות ימים נוראים נוסח אשכנז ישיבתי

• הוסף לסימניות
הכנסתי קודם קישור וזה לא עובד ממש טוב.
אעלה בצורה אחרת.
בברכה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה על כל המאמצים.
איך מורידים את זה? לא הצלחתי להבין

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אחרי שתקבל גישה [יעני כש@מרובע יכנס למייל שלו ויעניק לנו גישה] תיכנס לדרייב ותוריד
WOWW!!!
אני נכנס למייל ורואה כמויות מיילים.
מה לעשות אני לא אונליין.
כולם בלי נדר יטופלו בהקדם.
בברכה

• הוסף לסימניות
וואו, אין כמוך, מרובע.
תודה על כל המאמצים.
אני רואה שפוניבז' יש לך רק יום כיפור, נכון?
ראש השנה שלהם אין לך?

• הוסף לסימניות
וואו, אין כמוך, מרובע.
תודה על כל המאמצים.
אני רואה שפוניבז' יש לך רק יום כיפור, נכון?
ראש השנה שלהם אין לך?
נראה לי ששמתי כמעט כל מה שהיה לי.
תשאלו את הרבנים שלכם ותחביאו גם אתם נגנים מתחת העמוד של החזן...
השנה גם יהיה פחות רעשי רקע...

• הוסף לסימניות
יש לחצן "בקשת גישה"
לוחצים עליו.

• הוסף לסימניות
תראה בהודעה שלי לעיל כמו בתמונה המצורפת, אין אצלך לחצן כחול כזה באמצע?

Screenshot_48.png

• הוסף לסימניות
שלום אם תוכל לתת לי הרשאת גישה לנוסח פנוביז זה ממש יעשה לי את החג תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה