מידע שימושי תפילות ימים נוראים נוסח אשכנז ישיבתי

• הוסף לסימניות
לקישור שאני יוכל להוריד , או לגוגל דרייב או לגמבו מייל , ותשלח לכאן א הקישור , מה שהעלית רשום שהוסר אז כפי הנראה צריך להעלות מחדש . תודה רבה
@מרובע

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איך להעלות קישור שלא יחסם בנטפרי

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון
תקלידו את הכתובת בתמונה.
בע"ה תגיעו לקישור. מקווה שזה לא יחסם.
1631394670716.png

• הוסף לסימניות
@מרובע הוא כותב שהכתובת לא נכונה ,, אין לי נטפרי אז לא אמור להיות בעיה תוכל לשלוח לי למייל את הקישור ? או תוכל לשלוח לי בהודעה פרטית את הקישור או שלח לי הודעה פרטית ואני יכתוב לך את המייל כי אני לא יכול ,תודה רבה

• הוסף לסימניות
@מרובע הוא כותב שהכתובת לא נכונה ,, אין לי נטפרי אז לא אמור להיות בעיה תוכל לשלוח לי למייל את הקישור ? או תוכל לשלוח לי בהודעה פרטית את הקישור או שלח לי הודעה פרטית ואני יכתוב לך את המייל כי אני לא יכול ,תודה רבה
לא הקלדת נכון את הכתובת.
אני משער שטעית באחת מארבע האותיות האחרונות של הקישור
ואלו הן:
אל קטנה (התבלבלת עם איי גדולה)
חמש
או גדולה (התבלבלת עם או קטנה או עם אפס)
איי קטנה

• הוסף לסימניות
עובד מצוין, תודה רבה
@מרובע
אגב, לא טעות רק שלי, גם של גוגל טרנסליט (יש אופציה לצילום והעתקה..)
זה קישור למי שרוצה https://www.jumbomail.me/j/N-Yc6JwfkECl5Oi

תודה רבה וגמר חתימה טובה לכולם
הוא בכוונה לא שם את הקישור, כדי שלא יחסם.
אז בזכותכם זה נחסם...
(שלחתי בקשה לנטפרי)

עריכה:
כעת נפתח

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצטער, לא ממש ידעתי את הכללים האלו, סליחה מכולם. ותודה רבה למי שפעל בנושא​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה