דרוש מידע תפילין

• הוסף לסימניות
אומרים בשם אחד מאדמור”י גור
שאמר לאברך ללמוד סופרות , אמר לו האברך שכתוב שרבנן גזרו שמי שמתעסק עם ס"ת תפילין ומזוזות שלא יהיו עשירים
ענה לו האדמו”ר , שהסיבה שגזרו שלא יתעשרו כדי שלא יעזבו את המלאכה ,וע”כ כלול בזה הברכה שהם יתפרנסו מכך ברווח כדי שלא יאלצו לעזוב את המלאכה
(אני לא זוכר את הפרטים המדוייקים של הסיפור , כתבתי את רוח הדברים בלבד....)

• הוסף לסימניות
הוא מייצר או סתם משפץ?
כי דיברתי עם מכון עלייה והם טענו לי שהיום רק מפעלים מייצרים
ממש לא נכון, אני מכיר שני אנשים שמייצרים באופן פרטי. (צעירים שהתחילו רק בשנים האחרונות ממש)
הם עבדו קודם אצל מישהו אחר עד שרכשו מספיק ידע ואז התחילו לייצר לבד.

• הוסף לסימניות
חבר שלי טוען שהשקיע 20,000 ש"ח. אני מקווה שלא הגזים.

זה הרבה יותר מ20,000 שח מידיעה ברורה

נשמע לי מעניין
ויש לי שעה שעתיים ביום פנויות
ואני חושב שיש לי ידיים טובות
חשבתי להיות סופר סתם אבל אין לי כח עד כדי כך לשבת ולכתוב
אז זה תחום שדווקא נראה לי מעניין

משעה או שעתיים ביום לא תרוויח כלום ויקח לפחות עשרים שנה לכסות את ההשקעה,

ובאופן כללי זה לא כמו פעם, היום יש תחרות גדולה ומאוד קשה להצליח ולהכנס לשוק

• הוסף לסימניות
אם רוצים לדעת בצורה מקצועית רק באופן פרטי, בשום אופן לא ללכת לכל המכונים למיינהם,
המכון שציינתי מלמדים בצורה אישית אחד על אחד, לא קבוצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה