- הוסף לסימניות
מה אני עושה שבעלי מעוניין מאוד להתפלל בנץ אבל אני לא מסוגלת לזה, לא יודעת להסביר למה...
אם את לא יודעת להסביר מה מפריע לך, איך אנחנו נדע?מה אני עושה שבעלי מעוניין מאוד להתפלל בנץ אבל אני לא מסוגלת לזה, לא יודעת להסביר למה...
שומעת? לזה התכוונתי!ואייי, הלוואי עלי לקום נץ, בינתיים אני מגרד את המניין של 9 כל בוקר.... הלוואי שזה יהיה הצרות של אשתי שאני קם לנץ וזה מפריע לה... בינתיים הצרה שלה זה איך להעיר אותי בבוקר בזמן!
כבוד הרב,ואייי, הלוואי עלי לקום נץ, בינתיים אני מגרד את המניין של 9 כל בוקר.... הלוואי שזה יהיה הצרות של אשתי שאני קם לנץ וזה מפריע לה... בינתיים הצרה שלה זה איך להעיר אותי בבוקר בזמן!
זה קצת נאיבי לכתוב "לעבוד את הבורא",שמעתי על הרבה שהאישה שלהם אומרת ''אם היו עושים כסף מלישון הם היו מיליונרים..''
אבל לקום מוקדם? ועוד לעבודת הבורא?
למה שהיא תתנגד?
אף אחד לא רואה בביתו את מה שראה בבית הוריוזה לא מה שהיא ראתה אצל אביה.
לכן יש לה חששות, מוצדקות.
לא יודע מהיכן אתם מביאים נתונים.אף אחד לא רואה בביתו את מה שראה בבית הוריו
אז נשאר לי לאחל לכל זוג שזו תהיה הבעיה היחידה שלהם בחייםלא יודע מהיכן אתם מביאים נתונים.
אשה גדלה על מה שראתה בבית, אא"כ היא בעלת תשובה.
ולענין הנץ, למרות שלהרבה נשים זה לא מפריע, לה זה מפריע,
וזו זכותה.
מצטרף לכל מילה.טוב
אז נשאר לי לאחל לכל זוג שזו תהיה הבעיה היחידה שלהם בחיים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים