עזרה תפילת נשים בכותל המערבי ביום שישי הקרוב. באנה כולכן!

• הוסף לסימניות
אני לא מאמינה שהיו שם 50 רפורמיות, אני הייתי שם וראיתי ב"ה את כל הכותל מלא בבנות צדיקות שבאות להתפלל, והיו קצת רפורמיות, אולי 20 או שלא ראיתי כמה
מה זה משנה הרפורמיות ;)
היתה שם תפילת ר"ח מרגשת ויפה מלאת קדושה
שנזכה בקרוב לבנין ביהמ"ק אמן

• הוסף לסימניות
האם ניהלו את התפילה חזן (חרדי משלנו) ברמקול ?
כמו שקורה בחול המועד עם ברכת כהנים

• הוסף לסימניות
היה שם מחזה מרנין של אלפי בנות ונשים,
והיה שם גם ב"ה שיתוף פעולה של המשטרה עם כוחותינו.
החכמה היתה שהמשטרה הניחה להמון להתערבב ביניהן, וכך היו אחת פה, שתיים שם, והן לא הצליחו להתאגד לקבוצה ולקיים תפילה.
בפעמים קודמות, המשטרה פעלה לשמור עליהן והקיפה אותן, ברגע שהן קבוצה אחת, זה אסון.

• הוסף לסימניות
היה שם מחזה מרנין של אלפי בנות ונשים,
והיה שם גם ב"ה שיתוף פעולה של המשטרה עם כוחותינו.
החכמה היתה שהמשטרה הניחה להמון להתערבב ביניהן, וכך היו אחת פה, שתיים שם, והן לא הצליחו להתאגד לקבוצה ולקיים תפילה.
בפעמים קודמות, המשטרה פעלה לשמור עליהן והקיפה אותן, ברגע שהן קבוצה אחת, זה אסון.
דוקא המשטרה הפריעה מאד לשומרי התומ"צ (סגרו את הרחבה הפנימית ולא נתנו להכנס, סגרו את הרובע לכלי רכב, אבטחו את הנשים האלה וכו')
ואם לא עזרת המשטרה הנשים האלה לא היו באות לכאן בכלל

• הוסף לסימניות
דוקא המשטרה הפריעה מאד לשומרי התומ"צ (סגרו את הרחבה הפנימית ולא נתנו להכנס, אבטחו את הנשים האלה וכו')
ואם לא עזרת המשטרה הנשים האלה לא היו באות לכאן בכלל
זה ממש לא מה שאני ראיתי

• הוסף לסימניות
היתה קבוצה סגורה (ע"י סדרניות) של הרפורמיות ברחבה הפנימית, אולי הכמה שאחרו לא הצליחו להכנס
זה שהמשטרה סגרה את הרחבה הפנימית בשלב כלשהו. עובדה.
אני הייתי בנץ, וכשיצאתי היתה שעת השיא של הזמן שהן תכננו להתחיל להתפלל ולא עלה בידן.
אולי בהמשך הבוקר הן הצליחו, אבל זה כבר איבד את האפקט של קיום מניין משלהן רחמנא ליצלן במקביל למנינים האחרים.

• הוסף לסימניות
הנה תמונה שלא נחסמה:
IMG-20190308-WA0036.jpg

• הוסף לסימניות
מה פתאום, מידי חודש בחודשו במשך השנים האחרונות (מאז שהתחילו הנשים האלה לבא) מקיימים תפילות ר"ח נגדם
אני מתכוון מתי פעם האחרונה שבצורה מאורגנת הגיעו כל הסמינרים. לא מתי הפגינו מולם.

• הוסף לסימניות
אני מתכוון מתי פעם האחרונה שבצורה מאורגנת הגיעו כל הסמינרים. לא מתי הפגינו מולם.
דוקא רק כשהרבנים קוראים לבנות הסמינרים מתקימות סוג של הפגנות נגדם, כי באים הרבה בחורים שסתם עומדים וצועקים/עם שלטים.
התפילה שמתקימת מידי חודש היא תפילת ר"ח רגילה ויפה, רק המונית יותר כדי להראות נוכחות יותר דתית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה