התייעצות תפירת חתך בראש

• פותח הנושא AA052
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דחוף!!!
הבן שלי בן שנתיים קבל חתך מעל העיין והרופא בקופ"ח אומר שחייבים לתפור וטוען שלא כדי לפנות למעייני הישועה משום שאין שם עכשיו פלסטיקאי ורק איזה סטאז'ר יתפור וגם אולי אין שם עכשיו אחד שיעשה טשטוש האם באמת בשביל תפירה קטנה צריך לפנות לשניידר או שהכל שטויות ואפשר ללכת למעייני הישועה

• הוסף לסימניות
דחוף!!!
הבן שלי בן שנתיים קבל חתך מעל העיין והרופא בקופ"ח אומר שחייבים לתפור וטוען שלא כדי לפנות למעייני הישועה משום שאין שם עכשיו פלסטיקאי ורק איזה סטאז'ר יתפור וגם אולי אין שם עכשיו אחד שיעשה טשטוש האם באמת בשביל תפירה קטנה צריך לפנות לשניידר או שהכל שטויות ואפשר ללכת למעייני הישועה
מנסיון של בערך 30 תפירות
רק- פלסטיקאי- טוב!!!!!

• הוסף לסימניות
אם זה מקום שרואים צריך פלסטיקאי אחרת הצלקת תיהיה מכוערת.

תשתדלי לא להתעכב לי קרה פעם שעד שהגענו הרופא טען שהפצע סגור
ואין מה לתפור. (למחרת הכל נפתח וכבר לא יכלו לתפור)

כמו כן אל תתני לו לאכול כי כשצריך סדציה-טשטוש צריך להיות בצום
אם הילד אכל ירצו לחכות 6 שעות עד ההרדמה (ככה במעייני)

אגב, לפעמים רוצים שגם רופא מקצועי יראה את הילד (למשל אם זה ליד העין אז רופא עיניים)
ובמעייני גם לא תמיד יש.

• הוסף לסימניות
אם זה מקום שרואים צריך פלסטיקאי אחרת הצלקת תיהיה מכוערת.

תשתדלי לא להתעכב לי קרה פעם שעד שהגענו הרופא טען שהפצע סגור
ואין מה לתפור. (למחרת הכל נפתח וכבר לא יכלו לתפור)

כמו כן אל תתני לו לאכול כי כשצריך סדציה-טשטוש צריך להיות בצום
אם הילד אכל ירצו לחכות 6 שעות לפני ההרדמה (ככה במעייני)
אכן
כדאי מאד לתפור עד 4 שעות מהפציעה
ועדיף כמה שיותר מהר

• הוסף לסימניות
אכן
כדאי מאד לתפור עד 4 שעות מהפציעה
ועדיף כמה שיותר מהר
אני הגעתי עם ילד אחרי שעתיים
אבל מרוב שהחתך היה עמוק חבשתי לו בבית לבד כנראה מידי טוב
וזה הספיק כנראה קצת להיסגר

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי- הבן שלי עבר תפירה בטרם כי התעצלנו ללכת לבי"ח (שנמצא בעיר אחרת), ועד היום יש לו צלקת.
אם זה מקום בולט כן עדיף ללכת לבי"ח שמתמחה בזה.
לא יודעת על מעייני הישועה, לא מכירה.

• הוסף לסימניות
אני הגעתי עם ילד אחרי שעתיים
אבל מרוב שהחתך היה עמוק חבשתי לו בבית לבד כנראה מידי טוב
וזה הספיק כנראה קצת להיסגר
נכון
תמיד עדיף כמה שיותר מהר
אבל ברוב המקרים אחרי 4 שעות זה כבר מסובך יותר

• הוסף לסימניות
לגבי הדאגה לצלקת
גם אני פתחתי את המצח והסנטר היה לי צלקת מכוערת וגדולה ברוך ה' השתמשתי בספריי או במשחה (מה שרוצים ונוח)
וברוך ה' עכשיו אין לצלקת בכלל

• הוסף לסימניות
מקווה שכבר הלכתם לתפור,
אבל בשביל הפעם הבאה שלא תבוא, אצלכם או אצל מישהו אחר -
תפירות במקומות גלויים הכי כדאי בתל השומר.

• הוסף לסימניות
בשום אופן לא מעייני בתפירה במקום רגיש או בתפירה משמעותית.
תל השומר או שניידר אין הבדל גדול, אולי אולי לפעמים עדיף תה"ש, בעיקר זה תלוי על איזה רופא נופלים.
אבל לא מעייני.

• הוסף לסימניות
באיזה משחה השתמשת?
אני השתמשתי יותר בספריי
שלוש חודשי טיפול פעמים ביום

קלו-קוט , הינו ג'ל סיליקון היחיד בעל פטנט-שקוף ומתייבש בקלות.
מיועד לטיפול בקלואידים וצלקות היפרטרופיות ישנות וחדשות ובקלואידים שנגרמו מניתוחים, טראומה, פצעים וכוויות.
קלו-קוט תרסיס מתייבש במהירות ויוצר יריעת ג'ל סיליקון, ללא צורך במגע יד או במריחה.

אפשר לבקר באתר www.rafa.co.il

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה