- הוסף לסימניות
הבהרה
לצערי הוסט האשכול הקודם שהועלה כאן לדיון בצורה לא נאותה, וחלילה לי מזלזול ברבני ישראל. ולשם כך תיקנתי כמה ניסוחים שהיה אפשר לטעות מהם אחרת.
אני מעלה את הפוסט הזה, מתוך ההנחה שחלק מהרבנים אינם חשופים לכל המידע, וזאת מכיוון שהאינטרנט הוא מקור המידע העיקרי.
מכיוון שכך, דעתי היא שחשוב מאוד שכמה שיותר רבנים יחשפו למידע הזה במהירות האפשרית, וכפי הנראה הדבר יוכל לגרום לכך שהם אכן יוציאו מכתבים חריפים יותר בענין 'ונשמרתם מאוד לנפשותיכם'.
נא ונא, לא להכנס בשום אופן לדיון בשאלות שאינן מנושא האשכול, הנושא היחיד הוא שכל אחד שמכיר את רב השכונה שלו, יציע לו לבוא לפניו ולהראות לו את הנתונים בצורה מסודרת.
מכתבים של רבני שכונות הם משמעותיים מאוד להפסקת החגיגות בערים החרדיות, שאמנם ירדו מאוד, אבל עדיין חשוב מאוד שיפסקו לחלוטין
כל אחד יפנה לרב שהוא מכיר
יביא לאוזניו כמה שיותר נתונים, יבהיר לו את משמעות הגדילה בטור הנדסי
יביא לו את הנתונים של הנדבקים בערים החרדיות לעומת הערים החילוניות
תגיעו עם המחשב הנייד
תראו לו איך עבדה קבלת ההחלטה בחצר י.ק.
תראו לו את הגרפים ואת המספרים
תראו לו את הנתונים
תראו לו את ההסרטה של הרב גואלמן שליט''א מדבר מתוך רכב המשטרה
ותסבירו שאנשים חושבים שמדובר בנושא קצת של המדינה כביכול, וחושבים שלא צריך להדר, ומספיק לצאת ידי חובה בערך, ובשביל שאנשים יבינו, צריך מכתבים בלי הצטעצעויות, פשוט מכתב, שמבהיר את הדברים היטב. ושיתלו את זה בבנינים.
אם תעשו כן תוכלו לומר 'ידינו לא שפכו את הדם הזה ועינינו לא ראו'
כפר לעמך ישראל
מצו"ב מכתב דוגמא שניתן על ידי רבה של גני הדר
לצערי הוסט האשכול הקודם שהועלה כאן לדיון בצורה לא נאותה, וחלילה לי מזלזול ברבני ישראל. ולשם כך תיקנתי כמה ניסוחים שהיה אפשר לטעות מהם אחרת.
אני מעלה את הפוסט הזה, מתוך ההנחה שחלק מהרבנים אינם חשופים לכל המידע, וזאת מכיוון שהאינטרנט הוא מקור המידע העיקרי.
מכיוון שכך, דעתי היא שחשוב מאוד שכמה שיותר רבנים יחשפו למידע הזה במהירות האפשרית, וכפי הנראה הדבר יוכל לגרום לכך שהם אכן יוציאו מכתבים חריפים יותר בענין 'ונשמרתם מאוד לנפשותיכם'.
נא ונא, לא להכנס בשום אופן לדיון בשאלות שאינן מנושא האשכול, הנושא היחיד הוא שכל אחד שמכיר את רב השכונה שלו, יציע לו לבוא לפניו ולהראות לו את הנתונים בצורה מסודרת.
מכתבים של רבני שכונות הם משמעותיים מאוד להפסקת החגיגות בערים החרדיות, שאמנם ירדו מאוד, אבל עדיין חשוב מאוד שיפסקו לחלוטין
כל אחד יפנה לרב שהוא מכיר
יביא לאוזניו כמה שיותר נתונים, יבהיר לו את משמעות הגדילה בטור הנדסי
יביא לו את הנתונים של הנדבקים בערים החרדיות לעומת הערים החילוניות
תגיעו עם המחשב הנייד
תראו לו איך עבדה קבלת ההחלטה בחצר י.ק.
תראו לו את הגרפים ואת המספרים
תראו לו את הנתונים
תראו לו את ההסרטה של הרב גואלמן שליט''א מדבר מתוך רכב המשטרה
ותסבירו שאנשים חושבים שמדובר בנושא קצת של המדינה כביכול, וחושבים שלא צריך להדר, ומספיק לצאת ידי חובה בערך, ובשביל שאנשים יבינו, צריך מכתבים בלי הצטעצעויות, פשוט מכתב, שמבהיר את הדברים היטב. ושיתלו את זה בבנינים.
אם תעשו כן תוכלו לומר 'ידינו לא שפכו את הדם הזה ועינינו לא ראו'
כפר לעמך ישראל
מצו"ב מכתב דוגמא שניתן על ידי רבה של גני הדר
הנושאים החמים