תפסו אומנות אמם

• הוסף לסימניות
המלצמה הראשונה שלי היתה ליומולדת 10- מצלמת פילם כמובן, מעיתונלי. את הלוגו של "עיתונלי" הסתרתי עם מדבקה עם השם שלי וטלפון.
אחרי 7 שנים קניתי את הדיגיטלית הראשונה שלי A530. שירתה אותי נאמנה עד שהתחילה לזלול בטריות בלי לשבוע. תאבון של 2 בטריות ל5 דקות או משו.
אז קנינו, אני ובעלי לפני שנתיים וחצי את הG12, וחשבנו שיש לנו את הכלי הכי מקצועי וכבד בעולם.:cool:
היום אני גאה ב60D ויומחד אני אצחק גם אליה :p

מה כל זה קשור אלינו?
במהלך הסדר והנקיון של ער"פ מצאנו את הA530, אז נתנו לילדים להתנסות.

ציטוט של חיה (בתמונה האחרונה):"היי! הצלחתי לתפוס את ברכי!"
אז ממתי אתם מצלמים?

קבצים מצורפים

• מצלמים- מוקטן (1).png
    KB 646.2 · צפיות: 18
  • מצלמים- מוקטן (3).png
    KB 528.6 · צפיות: 17
  • מצלמים- מוקטן (4).png
    KB 577.4 · צפיות: 18
  • מצלמים- מוקטן (5).png
    KB 647.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
המצלמה הראשונה שזכיתי לצלם בה (למי קנו מצלמה פרטית?) הייתה מצלמת וופלה- צריך היה בשבילה פילם אגפה200 להבדיל מהמתקדמות שהעבירו תמונה אוטומטי והתאימו להן פילם של אגפה 100.
אימא לא הרשתה לקנות יותר מ-24 תמונות. (36 תמונות? חבל על הכסף)
הקטע המרגש מכל היה להגיע לפוטו ולראות איך יצא, וכמה נשרף...
לכי תסבירי לחבריה שרצים שנייה אחרי הצילום לבדוק במסך איך יצא.

• הוסף לסימניות
רחל, כמו תמיד... מוצלחים הילדים שלך!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1248451:
המצלמה הראשונה שזכיתי לצלם בה (למי קנו מצלמה פרטית?) הייתה מצלמת וופלה- צריך היה בשבילה פילם אגפה200 להבדיל מהמתקדמות שהעבירו תמונה אוטומטי והתאימו להן פילם של אגפה 100.
לכי תסבירי לחבריה שרצים שנייה אחרי הצילום לבדוק במסך איך יצא.
עכשיו, כשאנחנו מרגישים את פער הדורות הטכנולוגי על בשרנו, אנחנו מבינים יותר טוב את הזקנים שמדברים על הבלוקים של הקרח :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1248451:
ואז הגבילו אותנו ל-3 תמונות לטיול... :confused: לכי תסבירי לחבריה שאצלם ה-5 תמונות ראשונות בטיול הן של התיק והממתקים, ועוד 4 של הגלגל של האוטובוס...:)
נכתב ע"י נוי;1248451:
בעיקר כמה נשרף...:rolleyes:

נ.ב. כבר א"א לערוך את ההודעה המקורית, אבל למען הדיוק צריכה לתקן שה-G12 נקנתה לא לפני שנתיים וחצי-למרות שנראה מזמן היא כולה בת שנה וחצי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1248664:
עכשיו, כשאנחנו מרגישים את פער הדורות הטכנולוגי על בשרנו, אנחנו מבינים יותר טוב את הזקנים שמדברים על הבלוקים של הקרח :D

תמיד כיף לדבר על הפער הטכנולוגי ולומר בקול צרוד "אחחח... היו ימים";)
הקסטות, שסובבו את הסרטים שלהם עם עפרון.
והטלפון חוגה, הילדים שלי ממש נבהלו מהקולות המוזרים בתחילת "הלו מי שם".
הילקוטים המלבניים האלו שהיו מתעגלים ומעקמים את הגב (לא טכנולוגי, אבל כבר במוזה של נוסטלגיה)
אחחח... היו ימים...
והיום אנחנו בעז"ה יוצרים את הנוסטלגיות של הילדים שלנו:)

• הוסף לסימניות
חכו,תסבירו לנכדים שלכם מה זה cd,און קי,וכ'ו

• הוסף לסימניות
טוב... אני קצת זכיתי להיות יחידת סגולה באותו זמן.. :p
בכיתה ה' לפני קצת יותר מ20 שנה קיבלתי מסבי וסבתי באחד מביקוריהם בארץ מצלמת ניקון (פילים כמובן!)
כמובן שהיתה צמודה אלי בכל טיול ומסיבה!
נשארו לי הרבה זכרונות מתוקים! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה