עזרה תפעול כרטיס נסיעה למירון

• פותח הנושא Tuki
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אני מוציא את הכרטיס שהזמנתי באתר?
רשום שצריך ב" אילתומט "
איפה יש בבני ברק?

• הוסף לסימניות
כתוב לך בסיכום ההזמנה במייל ליד איפה שכתוב להוציא באילתומט איפה יש אני לדוג' נוסע מירושלים וזה מה שקיבלתי בסיכום הזמנה במייל

קבצים מצורפים

• ‏‏צילום מסך (79).png
    ‏‏צילום מסך (79).png
    KB 187.8 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
ברחוב חזון איש פינת עזרא
יש שם מכונות אוטומטיות שמדפיסות כרטיסים
צריך מס' הזמנה ומס' זהות

• הוסף לסימניות
כתוב לך בסיכום ההזמנה במייל ליד איפה שכתוב להוציא באילתומט איפה יש אני לדוג' נוסע מירושלים וזה מה שקיבלתי בסיכום הזמנה במייל
אני קניתי מב"ב ורשום לי אותו דבר... תחנה מרכזית

• הוסף לסימניות
תנסה אולי להתקשר לשירות לקוחות ב*2800 ואולי עם הת.ז הם יוציאו לך את ההזמנה

• הוסף לסימניות
פעם נתקלתי במכשיר לטעינת רב קו ולהוצאת כרטיסי אגד ברחבה התחתונה בקניון רמות, ליד מאפה נאמן, האם עדיין קיים?

• הוסף לסימניות
מאתר אגד:
בנוסף למכשירי ה"אילתומט" שמוצבים דרך קבע בתחנה מרכזית, יוצבו מכשירים בירושלים - ברחוב נחום 7 וברב שפע, בבני ברק - ברחוב חזון אי"ש 89 ובאשדוד - ברחוב רבי חנינא בן דוסא 4.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה