דרוש מידע תפקיד העיתונות הכתובה בימנו

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כבר תקופה שאף בוקר לא קראתי ידיעות חדשות בעיתונים (למעט חדשות סקטוריאליות מצומצמות)
הנ"ל גם בזמנים בהם לא שהיתי באתרי חדשות
ולא שמעתי רדיו
העוילם תמיד מספר הכל
השאלה שלי
אם כן מה תפקיד העיתון?

• הוסף לסימניות
בשביל הילדים הבוגרים שרוצים לדעת מה קורה!!

• הוסף לסימניות
לא כולם שומעים, ולפעמים עלעול בעיתון זה סוג של ריענון וניקוי ראש.

• הוסף לסימניות
פ
כבר תקופה שאף בוקר לא קראתי ידיעות חדשות בעיתונים (למעט חדשות סקטוריאליות מצומצמות)
ולא שמעתי רדיו
העוילם תמיד מספר הכל
השאלה שלי
אם כן מה תפקיד העיתון?
פרשנויות

• הוסף לסימניות
בה זכינו ורב הבתים נקיים מתקשורת כללית אינטרנט ומיילים כלולים בהם. עיתונות חרדית היא השתייכות, השקפה וחדשות נקיות למשפחה החרדית. בתור מי שלעיתים מכירה את החדשות מהרשת יומיים לפני פרסומן בעיתונות אני שמחה וגאה להיות מנויה לעיתון יומי שמביא הביתה את דברם של גדולי ישראל וחדשות ראויות לבני הנוער ולכל המשפחה. מוטב שילדינו יקראו פולוטיקה בעיתון משיחפשו את החדשות במחשב.

• הוסף לסימניות
בה זכינו ורב הבתים נקיים מתקשורת כללית אינטרנט ומיילים כלולים בהם. עיתונות חרדית היא השתייכות, השקפה וחדשות נקיות למשפחה החרדית. בתור מי שלעיתים מכירה את החדשות מהרשת יומיים לפני פרסומן בעיתונות אני שמחה וגאה להיות מנויה לעיתון יומי שמביא הביתה את דברם של גדולי ישראל וחדשות ראויות לבני הנוער ולכל המשפחה. מוטב שילדינו יקראו פולוטיקה בעיתון משיחפשו את החדשות במחשב.
באמת כל הכבוד
אנחנו באופן אישי היינו מנויים של יתד שנים
עד שנמאס לי מהערמות הענקיות של העיתונים שצריך למיין,
וכל פעם שמישהו היה מתנדב לעשות את זה, הוא היה שוקע בתוך איזה כתבה ושוכח מהבלגן שסביבו...

• הוסף לסימניות
יש כאלו שמעדיפים להיות מנוזרים לגמרי כל השבוע מהידיעות בטלפון/במחשב ורק בימי שלישי ביתד לקרוא...(ששם את הכתבות המעניינות באמת גם מכל השבוע יש)
(לדעתי זה משום שקריאה בעיתון יותר נשלטת מאשר להקשיב לטלפון/לצפות במחשב)

• הוסף לסימניות
ולא שמעתי רדיו
העוילם תמיד מספר הכל
השאלה שלי
אם כן מה תפקיד העיתון?
אכן, העיתונים סובלים מירידה משמעותית של המנויים, ועובדים מאד קשה כדי להשאר רלוונטיים.

אני מניח שרוב רובם של האנשים מנויים על העיתון מכח ההרגל, או בשביל מוספי הנשים/ילדים וסוף השבוע

• הוסף לסימניות
העיתונות מעצבת את מקומה מחדש בשנים האחרונות. שמעתי הסבר מעמית סגל לגבי תפקיד מהדורות החדשות בטלוויזיה וזה נכון גם לגבי העיתונות החרדית המודפסת, דווקא בגלל שיש עומס מידע לאורך היום , צריך מישהו שיעשה סדר ויברור מה הם החלקים החשובים שצריך להכניס לתודעה, ומה צריך לזרוק לספאם.

• הוסף לסימניות
כל כך נכון. יתד של יום שלישי זה דוגמא מצוינת איך עיתון נהפך ל"כח הפרסום"
סורי, אבל 'כח הפרסום' מעניין הרבה יותר מאשר העיתון שציינת. במקומונים מפרסמים חנויות שנמצאות בקרבת הבית ואני עשוי לקנות בהן, אין בהן כל כך הרבה פרסומות של 'קופת העיר' 'קרן ההסעות' 'רינה של תורה' ו**** *****, והעיקר - אין בהן כל כך הרבה גניזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה