- הוסף לסימניות
תמשיכי להשים בתדירות אינוטיוללי מלאי משחות בבית. לא יודעת מה הכי יתאים?
כמובן שמשתמשת קבוע עם אינוטיול
תמשיכי להשים בתדירות אינוטיוללי מלאי משחות בבית. לא יודעת מה הכי יתאים?
אצלי היה הפוך, ברגע ששמנו אגיס התחילו הבעיות...הגיס מאוד עוזר
גם אצלי כשעברתי לפמפרס הגיעה הישועה!לפעמים כדאי לנסות חברת טיטולים אחרת.
אצלינו אחרי תקופה ארוכה של הרבה סוגי משחות
עברנו לחברת פמפרס, הכל עבר!
דבר ראשון תחליפי לחברת טיטולים איכותית אגיס או פמפרס ואם את משתמשת באחד מאילו תחליפי לחברה השנייהלבן שלי יש תפרחת חיתולים שמגיעה עד זוב דם.
יש לי מלאי משחות בבית. לא יודעת מה הכי יתאים?
יש לי בבית :
טבעקוטן,
פוסידין,
אלוקום,
טבעדרם,
דרמובט,
בלת"ק, מניסיון, לבקש מרשם לאלוקום, רק לא להשתמש שימוש ממושך, וגם, רק נקודתי איפה שממש אדום, בהצלחה!לבן שלי יש תפרחת חיתולים שמגיעה עד זוב דם.
יש לי מלאי משחות בבית. לא יודעת מה הכי יתאים?
יש לי בבית :
טבעקוטן,
פוסידין,
אלוקום,
טבעדרם,
דרמובט,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: בלת"ק (:, מעין רקובסקי, אא-אסתר ועוד 2 משתמשים5 //