תפריט גלריה

• הוסף לסימניות
באיזה תוכנה אפשר ליצור תפריט פתיח לדוג' בעיצוב של גלריה?
בשביל בחירה של הסרטון הרצוי מהגלריה 'כמו באנקורר.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
DVDlabPro

תוכנה נחמדה, אני מקווה שהבנתי אותך, אתה מתכוון שכאשר פותחים את הסרט אפשר לבחור בנגן איזה סרט לנגן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהונתן צבי;861479:
DVDlabPro

תוכנה נחמדה, אני מקווה שהבנתי אותך, אתה מתכוון שכאשר פותחים את הסרט אפשר לבחור בנגן איזה סרט לנגן?

כן, זה בדיוק כוונתי.

איך אפשר להשיג את התוכנה?

תודה!

• הוסף לסימניות
אם את עובדת עם אנקור כדאי לך לעבוד עם אפטר אפקטס ופוטושופ כי תהיה לך אינטגרציה טובה שתחסוך לך זמן ותפשט את העבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;861523:
אם את עובדת עם אנקור כדאי לך לעבוד עם אפטר אפקטס ופוטושופ כי תהיה לך אינטגרציה טובה שתחסוך לך זמן ותפשט את העבודה.
לא הבנתי,
אני רוצה שיהיה תפריט פתיח בצורת גלריה שהתמונות ינועו על הרצפה כביכול וע"י לחיצת עכבר יבחרו את הקליפ הרצוי.

איך עושים את האנטגרציה בין אפטר ופוטושופ לאנקור??

• הוסף לסימניות
אני הנחתי משום מה שאת רוצה ליצור תפריטים בעצמך.
זו משימה ארוכה אך מהנה שנותנת לך את האפשרות בעזרת אפטר אפקטס ופוטושופ לעצב ולהנפיש תפריטים ככל העולה על רוחך ולהטמיע אותם באנקור.
אם כוונתך הייתה פיתרון מיידי לבעיה מקומית של בחירה מתוך תפריטים מוכנים אז באמת הדרך שהצעתי היא לא בשבילך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;861718:
אני הנחתי משום מה שאת רוצה ליצור תפריטים בעצמך.
זו משימה ארוכה אך מהנה שנותנת לך את האפשרות בעזרת אפטר אפקטס ופוטושופ לעצב ולהנפיש תפריטים ככל העולה על רוחך ולהטמיע אותם באנקור.
אם כוונתך הייתה פיתרון מיידי לבעיה מקומית של בחירה מתוך תפריטים מוכנים אז באמת הדרך שהצעתי היא לא בשבילך.

אין לי בעיה לעשות את זה באפטר את הגלריה השאלה איך אני מטמיע את זה באנקור ?
תוכלי להסבר לי?
תודה ממש!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה