כללי תפריט למסעדה.

• הוסף לסימניות
אחרי שעזרתם לי המון עם הכרטיס ביקור והלוגו... אני מרשה לעצמי (ברשותכם...;)) להמשיך ולהנות מעצותיכם המחכימות והמועילות.

אז זה התפריט למסעדת "לשם שמיים". משום מה נראה לי שחסר כאן. זה ריק וחוזר על עצמו יותר מידי... על סף השעמום... וגם הצבעים נראים לי בנאלים משהו... (אולי כי אני רואה רק את הצבעים והעיצוב הזה ולכן זה נראה לי משעמם???)

מה אתם אומרים???

הרעיון של התפריט זה שכל דף גדול מהקודם בסמ' וחצי באורך. ואז סה"כ זה a4 שלמטה יש גדלים שונים וכתוב מה נמצא באותו הדף. (כמו חוצצים).
אני מעלה ארבע מתוך שמונה. כי כאמור... זה חוזר על עצמו. אותו עיצוב בטקסט שונה.

בבקשה בבקשה... תכתבו ה-כ-ל----ה-כ-ל...
צפה בקובץ המצורף 64176
צפה בקובץ המצורף 64177
צפה בקובץ המצורף 64178
צפה בקובץ המצורף 64179
ואשמח לרעיונות איך לסדר את החלק הגלוי בכל דף למטה. כרגע סתם תקעתי...
בתודה מראש!
:)

קבצים מצורפים

• שער.png
    KB 161.7 · צפיות: 17
  • פיצה.png
    KB 300 · צפיות: 14
  • סלט פסטה.png
    KB 308.1 · צפיות: 13
  • דג גרטה חביתה לחם.png
    KB 291.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
ממט ראשון זה נראה ילדותי מאוד, וחבל..
העיצוב עצמו מעולה, אבל זה מתאים למסעדה?
בכל מקרה, האחרון יצא מעולה..

• הוסף לסימניות
יפה מאד!

אך בגלל שיש כ"כ הרבה מילים
הייתי ממליצה, את המוצר הראשי-כותרת כל מאכל ביחד עם מחיר - בבולד ואח"כ שורת הפירוט ברגיל
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
קצצ עמוס! תשאירי מסביב לטקסט יותר שוליים ריקים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!:)
אשמח לעוד חוות דעת...

נכתב ע"י Shlomi;413349:
ממט ראשון זה נראה ילדותי מאוד, וחבל..
העיצוב עצמו מעולה, אבל זה מתאים למסעדה?
בכל מקרה, האחרון יצא מעולה..

טוב ששאלתי אותכם...
אני ממש לא רואה ילדותיות. זה נראה לי מתאים לבית אבות... ממש משעמם וחד גווני...
איפה את רואה ילדותיות?
איך נראה לך אפשר לשפר?

נכתב ע"י סתם;413352:
יפה מאד!

אך בגלל שיש כ"כ הרבה מילים
הייתי ממליצה, את המוצר הראשי-כותרת כל מאכל ביחד עם מחיר - בבולד ואח"כ שורת הפירוט ברגיל
בהצלחה!!!

תודה! אני אנסה לעבות א"ז יותר.

נכתב ע"י park;413385:
קצצ עמוס! תשאירי מסביב לטקסט יותר שוליים ריקים.
בהצלחה!

איך מתמודדים עם הבעיה הזאת? איך??? גם שיהיה הכל. וגם בכתב גדול מספיק שיהיה קריא... ואז... מצטערת זא בא על חשבון השוליים....:eek: (אני מתכוונת בפיצה למשל...)

• הוסף לסימניות
אי אפשר להריד את הרוטב עגבניות והגבינה, שמופיע בכל הפיצות? (חוץ מאחת, של 3 גבינות)
זה יתן לך קצת מרווח נשימה בשוליים

העמוד של דגים/אומלטים וכו - הכי נעים לעין

• הוסף לסימניות
תודה לכולם... אשמח לשמוע הצעות ליעול. אני יודעת שצפוף... אבל אין לי אפשרות לשנות... לכן אני שואלת על העיצוב. האם מתאים? אמרה פה משהי שזה ילדותי. אפשר הסבר?

נכתב ע"י ariels;413408:
אי אפשר להריד את הרוטב עגבניות והגבינה, שמופיע בכל הפיצות? (חוץ מאחת, של 3 גבינות)
זה יתן לך קצת מרווח נשימה בשוליים

העמוד של דגים/אומלטים וכו - הכי נעים לעין
כי הפיצות חיבות להיות ראשונות. בדף הכי קטן. וחייב חייב להכניס הכל...
מה עושים???

נכתב ע"י יענקי שכטר;413447:
מאוד צפוף לי.
אני יודעת...
אבל זה רק בפיצות שעדיין לא מצאתי פתרון....

מה לגבי העיצוב?
הצבעים? לא משעמם מידי? יש לכם מה להציע להחיות א"ז קצת???

תודה רבה מראש...!!!

• הוסף לסימניות
תוסיפי תמונות, כמובן מהמסעדה. זה מוסיף הרבה חיות ורוק בפה......

• הוסף לסימניות
קודם כל, מה הגודל של הפונט?
אני עשיתי בדיוק בפונט הזה תפריט למסעדה וגם גודל 11 קריא ויפה ולא מוציא את העיניים.
האמת, למרות היופי בלבנים האדומות, הייתי משאירה אותן רק למטה ואת הקטגוריות הייתי כותבת בגודל 24 מקסימום עם איזכור ללוגו, בלי כל המסביב (ה"לש" של הלוגו מעל שם הקטגוריה יכול לבוא בחשבון). חוץ מהאוויר שזה ייתן - שזה גם הרבה, תהיה לך אפשרות להחיות את התפריט וליצור עניין בכל עמוד מחדש.
בנוגע לעמוד של הפיצות הייתי ממליצה לך לחלק לשני טורים (כמו באחרון) ושכל פיצה תהיה על 2 שורות. לדעתי יהיה יותר מסודר בעין ויותר מרווח.
שימי לב גם שיש הבדל בכניסות הפסקה בין העמוד הראשון לבאים אחריו.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה